Tundra Wolf
4.0/5

Tundra Wolf


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Tundra Wolf

Fire Blaze: Tundra Wolf behoort tot een van de Fire Blaze gokkasten waar wij op GokkastenStip in het verleden ook al reviews van hebben geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan Fire Blaze: Fire Fighter en Amazing Factory. Opvallend is dat je met Tundra Wolf een keuze kunt maken tussen Fire Blaze Classics en Golden, het verschil tussen de twee kun je verderop in onze review ontdekken.

Het thema van dit spel betreft allerlei wilde dieren die in het toendragebied voorkomen. De Tundra Wolf (ook bekend als de turukhan wolf) speelt hierbij de hoofdrol. Op grafisch vlak heeft Playtech puik werk geleverd, zowel het beeld als geluid zijn bovengemiddeld. Tijdens het spelen kan je genieten van een hold & respin feature, vaste jackpot prijzen en een gratis spins bonusspel.

De RTP is met 96,46% prima en de variantie is hoog. De maximale winst valt met 2.000x de inzet een beetje tegen.

Tundra Wolf: Fire Blaze specificaties

SoftwareRarestone Gaming/Playtech
Release Datum04/06/2021
RTP96,46%
VariantieHoog
Winlijnen40
Rollen5
Rijen3
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€500
Maximale winst2.000x de inzet

Werking van de Tundra Wolf Gokkast

De Tundra Wolf gokkast bevat vijf rollen, drie rijen met veertig actieve lijnen. Inzetten kan al vanaf €0,20 tot maar liefst €500 per draai. Op de achtergrond van het speelveld zie je een met sneeuw bedekte toendragebied en wat premium symbolen betreft krijgen we te maken met de wilde diersoorten die hier thuishoren.

tundra wolf screenschot

Symbolen van speelkaarten zijn het minste waard. Voordat je voor geld een gokje gaat wagen is het belangrijk om het verschil tussen de twee varianten (Classics en Golden) te weten. De keuze heeft namelijk invloed op de uitbetalingen van winstcombinaties, op de vaste jackpot standen en het symbool dat de respin feature activeert. Een keuze maken kan door links van het speelveld een variant te selecteren.

De Fire Blaze Classics Hold & Respin Feature

Tijdens Fireblaze Classics zorgt het volle maan symbool voor de hold & respin feature. Je hebt er zes van nodig waarna het speelveld wordt aangepast, de symbolen worden vastgehouden en je drie respins krijgt toegekend. Nu is het de bedoeling om extra volle maansymbolen te landen die ook worden vastgehouden waarna de respins teller wordt gereset. De maansymbolen zijn voorzien van geldbedragen en aan het eind van dit bonusspel worden alle cashprijzen bij elkaar opgeteld.

Let tijdens dit bonusspel ook op de stersymbolen want hiermee kan je een jackpot prijs winnen. Het gaat om de volgende jackpots;

  • Mini: 20x de inzet
  • Minor: 100x de inzet
  • Major: 500x de inzet
  • Grand: 2.000x de inzet

Golden Respin Feature

Als je de Fire Blaze Golden variant hebt geselecteerd dan kunnen zes gouden klokken de respin feature activeren. Het grootste verschil is dat elke keer dat er nu een gouden klok symbool valt je een uitbetaling ontvangt van het bedrag van alle gouden klokken op het scherm. Een ander verschil is dat de hoogte van de jackpots naar beneden is geschroefd (12x, 20x, 100x en 1.000x de inzet.

Gratis Spins Bonusspel

Alsof bovenstaande features niet genoeg zijn is er ook nog een gratis spins bonusspel. Draai drie huilende wolf scatters en je ontvangt 6 gratis spins met 1x de inzet. Lukt het om 4 of 5 scatters te landen dan ontvang je hetzelfde aantal spins maar dan met een uitbetaling van 10x of zelfs 50x de inzet.

Er worden tijdens dit bonusspel zogenaamde mega symbolen toegevoegd. Dit zijn symbolen in 3×3 format waardoor je veel sneller een winnende combinatie te pakken hebt. Draai je een Mega Maan of Mega Klok symbool dan wordt de bijbehorende hold & respin feature geactiveerd.

Wat vinden wij van de Fire Blaze: Tundra Wolf Slot?

Bij Bet365 is staat de Tundra Wolf gokkast in het lijstje met top 10 slots. Gek is dat niet want het is een leuke gokkast met een bovengemiddelde uitbetalingspercentage. Je kunt zelfstandig selecteren of je de Classic of Golden versie wilt spelen en beide varianten hebben voldoende features. Een nadeel is toch wel de maximale uitbetaling van 2.000x de inzet.

Het gratis spins bonusspel is goed bedacht en kan echt een mooie uitbetaling opleveren. Probeer Tundra Wolf anders zelf eens via het demospel dat wij voor je hebben geplaatst. Wil je liever direct voor geld spelen? Maak dan een account aan bij Bet365 Casino!

Pluspunten
  • Classic en Golden Variant
  • Hold & Respin feature
  • Kans op vaste jackpotprijzen
  • Een geweldig goed uitgevoerd bonusspel
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is iets te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip