Trolls Bridge
4.0/5

Trolls Bridge


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Trolls Bridge

Dat Yggdrasil Gaming een van de top slot ontwikkelaars is bewijzen ze maar weer met het spel Trolls Bridge. Inzetten kan vanaf 20 eurocent to maximaal 200 euro maar via de Golden Bet bedraagt het 25 eurocent tot maximaal 250 euro.

Trolls Bridge bestaat uit een ophaalbrug met een verzameling aan knotsgekke trollen op de rollen die de ophaalbrug bewaken. Er zijn vijf rollen, drie rijen en twintig lijnen. De Golden Bet en bijzondere mystery features maakt dit een interessante 3D gokkast om te spelen. De RTP van Trolls Bridge is 96.3% en dit spel heeft een bovengemiddelde variantie.

Hoe werkt Trolls Bridge?

Voordat je de rollen laat spinnen kun je eerst beslissen of je met of zonder Golden Bet feature wilt spelen. De Golden Bet geeft kans op extraatjes tijdens het spelen waarmee de lijnwinst flink hoger wordt alleen is de inzet wel iets hoger dan bij een reguliere lijninzet.

De symbolen met de hoogste uitbetaling zijn die van de trollen en de speelkaarten ruiten, klaveren, schoppen en harten leveren een lagere uitbetaling op.

Het wild symbool vervangt alle symbolen behalve de scatters waarmee je de gratis spins bonus kunt spelen.

Mystery features tijdens het basisspel

Tijdens het basis game zijn er twee mystery features te winnen. Het gaat om de Bonus Pot waarmee je tot 10 gratis spins of een geldprijs tot 1000 munten kunt winnen en de Bonus Stone waarmee je tot 1000 munten of een tot 5x vermenigvuldiger kunt winnen.

De free spins bonus

Zodra je drie of meer scatters draait gaat de free spins bonus van start. Tijdens deze bonus wordt de ophaalbrug (dat standaard is opgeklapt) neergelaten. Het aantal scatters dat je draait bepaalt hoeveel spins je krijgt;

  • Met 3 scatters krijg je 6 free spins met 3 bonus booster picks
  • Met 4 scatters krijg je 8 free spins met 4 bonus booster picks
  • Met 5 scatters krijg je 10 free spins met 5 bonus booster picks

De verschillende bonus booster picks waar je kans op maakt als je een kaart omdraait zijn als volgt;

  • 2 tot 3 extra spins
  • 1 troll wordt een wild symbool
  • 1 tot 2 random wilds tijdens free spins
  • 1 sticky wild op de rollen 2 en 4
  • 1 troll wordt een superstack
  • een 2x vermenigvuldiger

Wat is onze beoordeling van Trolls Bridge?

Zoals we gewend zijn van Yggdrasil Gaming is ook Trolls Bridge grafisch gezien van top kwaliteit. Het pick en click spel tijdens de free spins bonus maakt dit een 3D gokkast waarmee je hoge uitbetalingen kunt winnen. Qua cijfer scoort Trolls Bridge een 8 uit 10 punten.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip