Troll Hunters 2
4.0/5

Troll Hunters 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Troll Hunters 2

Troll Hunters 2 is een nieuwe online slot van Play ‘N Go dat 3D spelelementen bevat. Het is de opvolger van Troll Hunters en er wordt gebruik gemaakt van een identiek spelmechanisme als dat je van de online slots Wild Frames en Reactoonz gewend bent. Op visueel vlak heeft Play ‘N Go de nieuwe versie flink opgedirkt waardoor wij dit spel onder het kopje 3D slots hebben geplaatst.

In de basis zijn het thema en spelverloop Troll Hunters 2 vrijwel hetzelfde als het origineel maar dan met een hogere variantie, een andere manier om de free spins bonus te bereiken en extra bonus features.

Je hebt tijdens het spelen te maken met oplopende multipliers en een shield meter dat je via winstcombinaties met krijgers kunt aanvullen om multiplier wilds te verdienen. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,50% en de variantie is lekker hoog.

Hoe werkt de Troll Hunters 2 Gokkast?

Het speelveld heeft een grid opstelling van 5×5 met het cluster pays mechanisme waardoor symbolen van winstcombinaties worden vervangen door nieuwe zodat er cascades aan winnende combinaties kunnen ontstaan.

Op de achtergrond zie je besneeuwde bergen en bewapende trollen jagers totdat je de free spins bonus speelt waardoor de grote trol tevoorschijn komt. Voor geld gokken kan zoals gebruikelijk is met Play ‘N go slots vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

Wat opvalt is het schild (linksonder) dat van een meter is voorzien. De meter vullen kan door drie maal achtereenvolgende een winnende cluster van drie of meer dezelfde krijger symbolen te landen waarna je een multiplier krijgt toegekend. Het schild wordt tijdens de bonusronde helemaal bijzonder want dan kun je er win spins mee verdienen.

De premium symbolen bestaan uit de drie krijgers waarmee je bij een cluster van vijf dezelfde 10x de inzet verdient. Een winstcombinatie dat gevormd wordt met vijf verschillende krijgers levert 5x de inzet op. De verschillende wapens, helm en hoorn leveren beduidend minder op, vijf van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 2x tot 4x de inzet.

Het gouden wild symbool is verreweg het meeste waard, lukt het om vijf wilds in een cluster te vormen dan win je 50x de inzet.

De free spins bonus

Achter de symbolen op het speelveld zie je het woordje BONUS staan dat elke keer een plekje omhoog of naar beneden verschuift. Zodra BONUS volledig zichtbaar is gaat de free spins bonus van start.

Je krijgt nu drie keuzes;

  • 9 gratis spins met een x1 vermenigvuldiger
  • 7 gratis spins met een x2 vermenigvuldiger
  • 5 gratis spins met een x3 vermenigvuldiger

Tijdens de bonusrondes kun je nu in plaats van alleen wild multipliers win spins verdienen door winstcombinaties met krijgers te draaien.

Een Win Spin wil zeggen een gegarandeerde winstcombinatie met ook nog eens een 2×2 trol symbool dat van een multiplier van x1, x2 of x3 is voorzien. Het is een zeer lucratieve bonusronde waarmee je de maximale winst van 5.000x de inzet kunt winnen.

Wat vinden wij van de Troll Hunters 2 Gokkast?

Troll Hunters 2 is een zeer geslaagd vervolg van het origineel en op grafisch vlak ziet dit spel er prachtig uit. Wat game play betreft kun je zowel tijdens het basisspel als met de free spins bonus extraatjes verdienen met de shield meter.

De manier waarop je de bonusronde kunt bereiken is ook leuk bedacht. Als je op zoek bent naar een online slot dat veel speelplezier oplevert dan is Troll Hunters 2 het spel voor jouw.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip