Troll Haven
4.0/5

Troll Haven


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Troll Haven

Troll Haven is een vrij nieuw en prachtig ontworpen Endorphina slot waarbij trollen de hoofdrol spelen. De trol is een mythisch wezen dat zijn oorsprong in Noorwegen kent en als je weleens in Noorwegen bent geweest dan zul je ze bij elke toeristenwinkel tegenkomen.

Als je dan ooit het stadje Bergen bezoekt dan is het de moeite waard om de de kabeltrein fløibanen te nemen en een bezoekje te brengen naar Fløyen waar je met een wandeltocht naar beneden door de bossen her en der een houten trol tegen zult komen. Fløyen en de berg Ulriken zijn de toeristische trekpleisters van het Noorse Bergen.

In elk geval is het Endorphina goed gelukt om dit thema grafisch uit te werken waardoor je het gevoel krijgt alsof je jezelf in de bergen van Noorwegen begeeft. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96% en de variantie is redelijk hoog.

Hoe werkt de Troll Haven Gokkast?

Het speelvlak van Troll Haven heeft een opstelling van vijf rollen, drie rijen en vijfentwintig variabele lijnen. Voor geld spelen kan al vanaf een minimaal bedrag van 1 eurocent (met een enkele lijn) tot maximaal 50 euro per spin (met 25 lijnen).

troll haven slot

De premium symbolen bestaan uit een heksenketel, een oud Noorse wandelstok, kabeljauw, paddenstoelen en bessen. Vijf premium symbolen leveren een bedrag vanaf 10x tot 30x de inzet.

Een lagere waarde is toegekend aan de runenstenen waarmee je een bedrag van slechts 1x tot 1,25x de inzet pakt als je er vijf van weet te landen.

Het wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter en zorgt ook nog voor een verdubbeling van de winst. Vijf wilds leveren de beste uitbetaling op van maar liefst 120x de inzet.

De Gamble Feature

Endorphina slots bevatten vrijwel allemaal een ‘Gamble Feature’ waarmee je na elke winnende combinatie een gokje kunt wagen. Je krijgt één open kaart en vier dichte kaarten te zien en het is de bedoeling om een kaart met een hogere waarde aan te klikken waarna je de winst verdubbeld.

De gok feature is optioneel en de knop dat alleen verschijnt als je een winnende combinatie draait vind je linksonder het speelveld. Je kunt maximaal 10 keer een gokje wagen maar wees voorzichtig want je kunt de complete winst verspelen.

Gratis spins met extra Multipliers

Tot  slot is er nog de gratis spins bonus die je met het scatter runensteen kunt behalen. Draai drie scatters om deze bonus te verdienen waarna je eerst een keuze kunt maken over het aantal spins en de gekoppelde multiplier.

De keuze is als volgt;

  • 5 spins met een 10x multiplier
  • 10 spins met een 5x multiplier
  • 16 spins met een 3x multipier
  • 23 spins met een 2x multiplier

Ons advies is om met 10 gratis spins een een x5 vermenigvuldiger te spelen maar wij laten de keuze aan jouw over. Je kunt extra spins verdienen door wederom scatters te draaien.

Wat vinden wij van de Troll Haven Slot?

Troll Haven is een prima online gokkast om een gokje op te wagen. Dit spel is voorzien van symbolen gezet in steen met de Noorse bergen op de achtergrond. Dankzij de hoge variantie is de kans aanwezig dat je een gigantische bedrag weet te winnen.

Het is wel verstandig om met het maximaal aantal lijnen te spelen en dat kan vanaf 25 eurocent per draai maar dan pak je veel vaker winnende combinaties waarna je de gamble feature kunt gebruiken.

De free spins bonus is ook leuk bedacht want het is aan jouw om te bepalen met welke staffel je wilt spelen.

Als je graag slots speelt met een thema gebaseerd op trollen dan kunnen wij je het Yggdrasil Gaming slot Trolls Bridge aanbevelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip