Triple Juicy Drops
3.0/5

Triple Juicy Drops


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Triple Juicy Drops

Met Triple Juicy Drops heeft Betsoft onlangs een leuke fruitautomaat met het cluster pays spelmechanisme uitgebracht. De nieuwe gokkasten van deze spelontwikkelaar zijn prachtig ontworpen en dat zien we ook bij dit spel terug. De sprankelende symbolen zijn gezet op een achtergrond van een leuke blend van fruitstukken. Hoewel er gebruik wordt gemaakt van traditionele fruitsymbolen hebben wij dit spel onder het kopje videoslots geplaatst.

Betsoft heeft allerlei features toegevoegd waaronder een wild multiplier (tot maximaal x3), een prize wheel met drie verschillende staffels en een gratis spins bonus. In de basis kun je profiteren van winstcascades dankzij het cluster pays systeem. Als je op zoek bent naar een eenvoudige gokkast met leuke features dan is Triple Juicy Drops een vette aanrader.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 95,37% wel een stuk lager dan gebruikelijk. De variantie is medium en de maximale uitbetaling is maar liefst 20.534x de inzet.

Werking van de Triple Juicy Drops Fruitkast

Het speelvlak van Triple Juicy Drops bestaat uit een raster van 5×5 symbolen. Er zijn geen lijnen want er wordt gebruik gemaakt van cluster pays. Een winstcombinatie ontstaat zodra drie dezelfde symbolen horizontaal of verticaal elkaar aangrenzen. Symbolen van de winstcombinatie worden verwijderd om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Zo kunnen er een oneindig aantal winnende cascades ontstaan. Inzetten kan vanaf €0,30 tot maximaal €22 per spin.

triple juicy drops fruitkast

De reguliere symbolen bestaan uit verschillende fruitstukken en een diamant. Een winnende combinatie van vijf dezelfde bananen of kersen is goed voor 1x de inzet. Frambozen en pruimen betalen 2,5x de inzet uit terwijl druiven en citroenen 5x de inzet waard zijn. Vijf sinaasappels levert een uitbetaling van 10x de inzet op en meloenen zijn goed voor 15x de inzet. Diamanten leveren de hoogste uitbetaling van 20x de inzet op.

Tijdens het basisspel van Triple Juicy Drops kun je profiteren van wild multipliers. Zodra je een winnende combinatie met vijf symbolen weet te landen dan zal er gegarandeerd een wild symbool vallen. Als het lukt om zowel horizontaal als verticaal een winstcombinatie van vijf symbolen te draaien dan worden er 2 tot 5 wilds toegevoegd. De waarde van de wild multiplier is 1x tot 3x. Als het wild symbool deel uitmaakt van een winstcombinatie dan telt dit symbool ook mee voor het ontgrendelen van de prize wheel bonus.

Prize Wheel

Aan de rechterkant van het speelveld zie je drie spaarmeters waarmee je de bijbehorende Prize Wheel kunt ontgrendelen. Het is de bedoeling om fruitstukken op te sparen. Het aantal symbolen dat je moet opsparen is afhankelijk van het gekoppelde rad. De staffel aan prijzen is als volgt;

  • Mini: maximaal 500x de inzet
  • Super: maximaal 2.000x de inzet
  • Mega: maximaal 20.000x de inzet
  • Behalve instant cash prijzen kun je ook gratis spins winnen.
mini prize wheel

Onderaan de drie verschillende prize wheels zie je een teller waarmee de symbolen na 20 spins worden veranderd. Je hebt dus elke keer 20 spins kans om de juiste symbolen op te sparen maar met winnende cascades word de teller niet verlaagd.

Gratis Spins Bonus

Je kunt de gratis spins bonus op twee manieren bereiken. Via het Prize Wheel bonusspel of door drie scatters te landen. Je ontvangt 10 tot 15 free spins. Tijdens het bonusspel verdwijnen de prize wheel meters en kunnen wilds nu op elk willekeurig moment vallen.

Wat is onze beoordeling van de Triple Juicy Drops Gokkast?

Op grafisch vlak doet dit spel een beetje denken aan Fruit Zen maar de gameplay is compleet anders. De eenvoud van Triple Juicy Drops is geweldig! Tijdens het basisspel maak je kans op één van de Prize Wheel prijzen en kunnen winnende combinatie met vijf symbolen met wild multipliers worden aangevuld.

De gratis spins bonus is niet heel bijzonder. De enige feature is dat er nu vrijwel elke draaibeurt wild symbolen landen. Wat ons betreft is dit spel een aanrader voor zowel beginnende als gevorderde spelers.

Pluspunten
  • Wild multipliers
  • Drie verschillende prize wheel bonusspellen
  • Een gratis spins bonus met regelmatig wild vermenigvuldigers
  • Winstpotentie van maximaal 20.534x de inzet
Minpunten
  • De RTP had een stuk hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip