Triple Fruit Deluxe Megaways
4.0/5

Triple Fruit Deluxe Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Triple Fruit Deluxe Megaways

Als je graag Megaways gokkasten speelt met een fruitkasten thema dan is Triple Fruit Deluxe Megaways van iSoftBet een gokkast om te spelen. Geheel uniek is dit spel niet want speltechnisch is het in feite een kloon van Moriarty Megaways. De winstpotentie is iets opgeschroefd en de symbolen zijn vervangen voor fruitstukken. Hoewel iSoftBet niet zoveel fruitkasten heeft geproduceerd zal het succes van de Hot Spin Deluxe reeks de spelontwikkelaar niet zijn ontgaan.

Net als bij Moriarty Megaways biedt dit spel ook voldoende extra mogelijkheden. Behalve winnende cascades zijn er Mega Max Megaways waarmee de volle 117.649 manieren om te winnen ontgrendeld worden. Er zijn ook nog Mega Mystery symbolen dat zowel tijdens het basisspel als de free spins bonus kan voorkomen. Waar mogelijk kunnen spelers ook de bonusronde kopen!

Het uitbetalingspercentage is vastgesteld op 96% en de volatiliteit is heerlijk hoog. De maximale winst met een enkele draai is maar liefst 50.000x de inzet.

Werking van de Triple Fruit Deluxe Megaways Gokkast

Triple Fruit Deluxe Megaways heeft een speelveld van 6 rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Er is ook een top rol met vier symbolen waar winstcombinaties mee aangevuld kunnen worden. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot €20 per draai. Winstcombinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen.

triple fruit deluxe megaways gokkast

Symbolen van fruitstukken hebben de laagste waarde. Een winstcombinatie met zes kersen, citroenen, sinaasappels, druiven, pruimen of meloenen is goed voor 0,2x tot 0,5x de inzet. Klokken , BAR’s, zevens en dollar tekens zijn iets meer waard, hiermee pak je bij zes stuks 0,75x tot 10x de inzet.

De disco bal telt als wild dat alleen op de top rol voorkomt. Dit wild kan alle reguliere symbolen om een winstcombinatie aan te vormen of aan te vullen. Dankzij het megaways spelmechanisme kunnen er cascades aan winstcombinaties ontstaan. Tijdens de bonusronde is er ook nog een winst vermenigvuldiger toegekend.

Mega Max Megaways

Op willekeurige momenten tijdens het basisspel kan de Mega Max Megaways feature geactiveerd worden. Eenmaal actief dan ontgrendel je de 117.649 manieren om te winnen. Bovendien wordt er nu een x1 multiplier toegevoegd dat na elke winnende cascade met +1 oploopt.

Mega Mysterie Symbolen

De Mega Mystery symbolen van Triple Fruit Deluxe Megaways kunnen ook na elke willekeurige draai actief worden. Hiermee worden er mystery symbolen aan de rollen toegevoegd die vervolgens allemaal in het zelfde uitbetalende symbool veranderen. Ook hier wordt een x1 vermenigvuldiger toegevoegd dat na cascades op kan lopen.

Gratis Spins Bonus

Als je drie scatters (diamanten) weet te landen dan gaat de free spins bonusronde van start. Je ontvangt nu 15 gratis spins en elke extra scatter levert 5 extra spins op. Zodoende kun je maximaal 30 spins winnen. Tijdens de bonus zijn er drie sets aan rollen. Een rol is voor het reguliere spel, de andere twee zijn voor de Mega features.

gratis spins bonus

Je kunt nu de bonus features Mega Max Megaways en Mega Mysterie symbolen ontgrendelen door rode en gele sterren op te sparen. Als je eenmaal drie sterren hebt opgespaard dan wordt de desbetreffende feature actief en ontvang je één spin met het volledige aantal megaways of met extra mysterie symbolen.

Bovendien is er nog een algemene winst vermenigvuldiger dat start met x1 en na elke cascade met +1 oploopt. De multiplier wordt tussendoor niet gereset en kan theoretisch oneindig hoog oplopen. Tot slot kun je ook nog extra spins verdienen door op de top rol drie diamanten te landen.

Wat vinden wij van de Triple Fruit Deluxe Megaways Gokkast?

Triple Fruit Deluxe Megaways is een leuke megaways gokkast dat vooral liefhebbers van klassieke fruitkasten zal aanspreken. Er zijn voldoende extra features waarmee je tijdens het basisspel kunt profiteren alleen zijn de uitbetalingen van winstcombinaties wel een beetje laag. De maximale winstpotentie van 50.000x is wel bovengemiddeld.

Het bonusspel is leuk bedacht. Met het opsparen van ster symbolen kun je een van de extra features ontgrendelen. Tijdens het demospel vielen de Mega features regelmatig. Je kunt op GokkastenStip.nl onbeperkt genieten van het demospel. Andere slots met een vergelijkbaar thema die wij je kunnen aanbevelen zijn Jammin’ Jars 2 van Push Gaming en Triple Juicy Drops van Betsoft.

Pluspunten
  • Megaways gokkast gespitst op liefhebbers van fruitautomaten
  • Twee Mega features tijdens het basisspel
  • Spaar sterren op tijdens de bonus om de Mega features te pakken
  • Winstpotentie van 50.000x de inzet
Minpunten
  • De uitbetalingen van winstcombinaties had iets hoger gemogen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip