Treasures of Lion City
4.0/5

Treasures of Lion City


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Treasures of Lion City

Treasure of Lion City is een Microgaming gokkast dat is geproduceerd door Pulse 8 Studios. Het thema is gebaseerd op Lion City (Shi Cheng), een stad in China dat 1300 jaar geleden werd gebouwd. Door de aanleg van een stuwmeer verdween Lion City in 1959 onderwater. Met dit Pulse 8 Studios slot vind je in de onderwaterwereld Shi Cheng een rijkdom aan verborgen schatten.

Het Rolling Reels mechanisme dat bekend is van slots als Relic Seekers en Wild Catch is met Treasure of Lion City opgewaardeerd waardoor respins nu ook worden voorzien van multipliers en extra wild symbolen.

Pulse 8 Studios heeft het thema prima uitgewerkt en het spelverloop is ook uitstekend. Een grote minpunt is echter het uitbetalingspercentage dat met 94,2% flink onder het gemiddelde ligt.

Hoe werkt de Treasures of Lion City Gokkast?

Treasures of Lion city heeft vijf rollen, drie rijen met 25 vaste lijnen. Indien je direct voor geld wilt spelen kan dat vanaf een inzet van 25 eurocent tot maximaal 50 euro per draai.

De premium symbolen bestaan uit een schatkist gevuld met gouden munten, een gouden helm met een draak erop,  een blauwe elixer en een groen en blauwe edelsteen. Als je vijf van dezelfde soort premium symbolen weet te landen pak je een bedrag vanaf 6x tot 18x de inzet.

De speelkaarten A, K, Q en J leveren minder op, vijf van dezelfde soort zorgt voor een uitbetaling vanaf 4x tot 5x de inzet. De gouden draak is het wild symbool en vervangt alle andere symbolen. Vijf wilds levert een bedrag op van 20x de inzet.

Opgewaardeerde Rolling Reels

Het Rolling Reels mechanisme zorgt voor spannende momenten zodra je een winnende combinatie draait. De symbolen van de winstcombinatie verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe waarna je ook nog een respin krijgt.

Boven het speelveld zie zul je verschillende features aantreffen dat je kunt ontgrendelen door cascades van winstcombinaties te draaien via het Rolling Reels mechanisme.

Er zijn drie wild features dat je ontgrendeld nadat je 1, 3 of 5 keer achterelkaar weet te winnen. De multipliers worden actief zodra je met Rolling Reels voor de zevende, negende en elfde keer wint waarmee je multipliers van 3x, 9x en 27x kunt verdienen.

Zodra je geen achtereenvolgende winnende combinaties draait worden alle features van dit mechanisme gereset. Je zult dan dus opnieuw moeten beginnen om features te ontgrendelen.

Wat vinden wij van de Treasures of Lion City Slot?

Op visueel vlak en qua gameplay is Treasure of Lion City ontzettend goed ontwikkeld. Het probleem zit hem echter in de lage RTP waardoor het langer duurt totdat je winnende combinaties pakt.

Het opgewaardeerde Rolling Reels mechanisme is een leuke toevoeging want behalve extra wilds kun je hiermee ook extra multipliers verdienen.

De maximale uitbetaling bedraagt 2.600x de inzet maar dan moet je dus wel de 27x multiplier ontgrendelen en dat is vrij lastig met een lage uitbetalingspercentage.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Gelukkig kun je deze gokkast lekker gratis uitproberen op onze website maar mocht je van plan zijn om voor geld te gokken dan is het verstandig om een account aan te maken bij één van de legale kansspelaanbieders.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip