Toro 7s
4.0/5

Toro 7s


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Toro 7s

Het laatste onderdeel van de Wild Toro World Tour is met Toro 7s afgerond. Het begon allemaal met het vieren van het vijfjarig bestaan van de Wild Toro gokkast. Elk Studio’s heeft drie Toro slots geproduceerd om dit te vieren. Het eerste deel was Wild Toro 2, het tweede deel was Book of Toro en tot slot hebben we nu de klassieke gokkast Toro 7s.

Hoewel het nu een klassieke fruitautomaat met drie rollen betreft heeft Elk Studio’s dit volop features toegevoegd. Er zijn nudging wilds, er is een gratis spins bonusspel en zelfs een Lucky Sevens bonus game. De X-Iter feature is ook aanwezig maar helaas niet bruikbaar bij de legale Nederlandse goksites. Het spel lijkt een beetje op de Win Win gokkast maar heeft het meeste weg van Route 777.

De RTP is met 95% wel wat onder het gemiddelde terwijl de variantie hoog is. De lagere uitbetalingspercentage wordt deels goedgemaakt door alle extra features. Je kunt maximaal 10.000x de inzet winnen!

Werking van de Toro 7s Gokkast

De Toro 7s gokkast heeft drie rollen, drie rijen met 17 actieve lijnen. Het thema speelt zich af bij een pretpark in Las Vegas en er worden klassieke fruitsymbolen gebruikt. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per spin. Symbolen met de laagste waarde zijn kersen, pruimen en BAR symbolen waarmee je 0,5x tot maximaal 2,5x de inzet mee kunt winnen. Drie gekleurde zevens zorgen voor een hogere uitbetaling, hiermee pak je bij drie van dezelfde kleur een bedrag vanaf 3,5x tot 10x de inzet.

toro 7s gokkast

Er zijn twee wilds (Matador en Toro Wilds) die op de rollen 2 en 3 van Toro 7s voorkomen. Beide wilds kunnen extra features ontgrendelen.

  • Matador Wild: Zodra de Matador Wild valt dan wordt de Nudging Respins feature geactiveerd. Je krijgt nu respins totdat de Matador uit het speelveld verdwijnt.
  • Toro Wild: Het Toro Wild zorgt voor een x5 multiplier en ook hiermee ontvang je Nudging Respins. De respins gaan net zolang door totdat Toro van de rol verdwijnt.

Als het lukt om beide wilds te landen dan blijft Toro op de rollen plakken terwijl je eerst de Matador Nudging respins opspeelt. Vervolgens gaan de Toro respins van start.

Extra Features

Toro 7s heeft twee extra bonusspel features. De eerste feature waar we het over gaan hebben is de gratis spins bonus waarbij je met drie scatters 10 free spins pakt. Tijdens de bonus wordt alle winst met een x5 multiplier vermenigvuldigt. Tijdens de bonus kun je een andere feature activeren.

lucky sevens bonusspel

Als je tijdens de gratis spins bonus drie scatters draait dan wordt het Lucky Sevens bonusspel geactiveerd. Je krijgt tijdens de Lucky Sevens bonus drie spins waarbij het de bedoeling is dat je de eerste rol vult met groene zevens, de tweede rol met blauwe en de derde rol met rode zevens. Als je tijdens dit bonusspel een winnende combinatie draait of een gekleurde zeven op de aangewezen rol weet te landen dan wordt de teller gereset en heb je wederom 3 spins te pakken.

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk zevens op de juiste plaats te landen. Als je het complete speelveld met zevens in de juiste volgorde weet te vullen dan pak je 10.000x de inzet!

Wat is onze beoordeling van de Toro 7s Gokkast?

Met Toro 7s komt de Wild Toro World Tour ten einde. Het is een mooie afsluiting, vooral voor liefhebbers van klassieke speelautomaten. Dankzij de extra wilds en twee bonus features zul je ongetwijfeld een leuke tijd beleven met het spelen van dit spel. Het enige nadeel is dat de RTP met 95% wat lager uitvalt maar er worden tenminste geen lagere staffels gehanteerd.

Andere klassiekers die we je kunnen aanbevelen zijn de Mighty Joker Arcade van Stakelogic en Miami Bonus Wheel van Kalamba Games. Geniet hier eerst maar lekker gratis van de Toro 7s gokkast!

Pluspunten
  • 17 actieve lijnen
  • Twee verschillende wilds met nudges en een multiplier tot x5
  • Een free spins bonusronde
  • Het Lucky Sevens bonusspel waarmee je maximaal 10.000x de inzet kunt winnen
Minpunten
  • De RTP had wat hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip