Tiger’s Glory
3.0/5

Tiger’s Glory


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Tiger’s Glory

Tiger’s Glory is een hoge variantie slot van Quickspin dat al vanaf 13 november 2018 te spelen was bij online casino’s. Je kunt dit spel met een Romeins thema nu op GokkastenStip.nl gratis uitproberen.

Deze video gokkast is overspoeld met gladiatoren en tijgers op 6 rollen, vier rijen en met maar liefst 4096 manieren om te winnen! Het thema van dit spel is gebaseerd op de oude Romeinen. Quikspin behoort nu tot een van de beste slots ontwikkelaars en dat is te zien aan de nieuwe generatie aan slots dat zij ontwikkelen zoals ook Ark of Mystery. De RTP bedraagt 96,52% en de variantie is zeer hoog.

Hoe werkt de Tigers Glory Gokkast?

De minimale inzet bedraagt 20 eurocent en je kunt tot maximaal 100 euro per spin gokken. De tijgers staan centraal bij dit spel want zij gaan de strijd aan met de gladiatoren tijdens de Enraged Tiger bonusspel. De symbolen met lage waarden zijn de kaartsymbolen 9, 10 J, Q, K, A terwijl de symbolen met hoge waarden het wild, de tijger en de verschillende gladiatoren betreft.

De rollen draaien kan per spin maar je kunt een aantal spins selecteren die automatisch worden gespeeld. De paytable van de gokkast is linksonder beschikbaar waarmee je direct alle functies van dit slot kunt bekijken.

De gratis spins bonus

Gratis spins kunnen met de scatters worden verdiend en je hebt er minstens drie van nodig. Afhankelijk van het aantal scatters worden er free spins verdeeld,

  • 3 scatters: 7 free spins
  • 4 scatters: 10 free spins
  • 5 scatters: 15 free spins
  • 6 scatters: 20 free spins

Spannend wordt het dankzij het enraged tiger symbool dat een strijd aangaat met een van de gladiatoren. Zodra de tijger het gevecht wint wordt het symbool een sticky zodat dit op de rollen blijft kleven. Bovendien ontvang je hiermee ook een gratis spin (in totaal kun je maximaal 6 extra spins verdienen).

Als het je lukt meerdere sticky symbolen tijdens deze bonusronde te vergaren dan kan de winst hoog oplopen (maximaal 12.000x de inzet)!

Onze mening

Quickspin is een van de meest stabiele ontwikkelaars van online slots en Tigers Glory is een goed voorbeeld hiervan. Grafisch ziet het spel er ook goed uit en de hoge variantie kan enorme winsten opleveren.

De free spins bonus mag er ook wezen want je kunt via de sticky enraged tigers hoge uitbetalingen in ontvangst nemen!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip