Thor Infinity Reels
4.0/5

Thor Infinity Reels


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Thor Infinity Reels

Met het videoslot Thor Infinity Reels wordt alle aandacht nu op Thor gericht in plaats van Odin. Als je Odin Infinity Reels Megaways nog niet hebt uitgeprobeerd is het de moeite waard om dat alsnog te doen want er wordt gebruik gemaakt van twee fantastische spelmechanismes. Het thema is goed ontworpen, de symbolen vertegenwoordigen Thor en zijn trouwe hamer Mjollnir terwijl op de achtergrond een slagveld wordt getoond.

Dankzij Infinity Reels kunnen de rollen van het speelveld oneindig uitgebreid worden. Na elke winnende cascade wordt er een rol bijgeplaatst en je ontvangt ook nog een oplopende multiplier. Op zich is deze feature alleen al voldoende om je bezig te houden. ReelPlay heeft ook nog een Jackpot Respins bonus toegevoegd waarmee je kans maakt op één van de vaste jackpots. Je kunt eventueel ook de bonusronde kopen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,2% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst dat een enkele draaibeurt kan opleveren is 6.055x de inzet.

Hoe werkt de Thor Infinity Reels Gokkast?

Het speelveld van Thor Infinity Reels bestaat uit een raster van 3×4 symbolen. Elke keer dat je minstens vijf dezelfde symbolen weet te landen pak je een winnende combinatie. Dankzij het scatter pays mechanisme maakt het niet uit op welke posities ze vallen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

Zodra je een winstcombinatie draait wordt het Infinity Reels mechanisme geactiveerd. Er wordt nu een rol bijgeplaatst en je krijgt een x1 vermenigvuldiger toegekend. Als je cascades aan winstcombinaties weet te vormen wordt er dus elke keer een rol toegevoegd en wordt de multiplier met +1 verhoogt. Dit kan oneindig doorgaan.

Vijf dezelfde speelkaarten leveren het minste op, hiermee pak je 0,5x de inzet. Een hoorn, helm, schilden en bijlen tellen als premiums en leveren een bedrag van 0,75x tot 2,5x de inzet. Tot dusver dus niet denderend wat uitbetalingen aangaat maar door het Infinity Reels mechanisme kan het bedrag snel oplopen.

Het symbool van Thor telt als wild en kan alle andere uitbetalende symbolen vervangen om een winstcombinatie te vormen. Als het lukt om 12 rollen te ontgrendelen dan ontvang je een jackpot prijs van 888x de inzet.

Jackpot Respins

De Jackpot Respins feature van Thor Infinity Reels wordt actief zodra je zes Mjollnir hamers weet te landen. Je ontvangt nu 3 respins en het speelveld wordt nu vastgezet. De hamers worden vastgehouden en krijgen een prijs toegekend met een waarde van 1x tot 100x de inzet. Het is vergelijkbaar met het bonusspel van Money Train 2 van Relax Gaming. Als je het speelveld met hamers weet te vullen wordt er alsnog een nieuwe rol toegevoegd en bij 12 rollen levert dat een extra prijs van 888x de inzet op.

Elke hamer dat je draait wordt vastgehouden en krijgt een prijs toegekend. Bovendien wordt de respin teller met elke hamer gereset. Tijdens de bonus kun je ook jackpot scatters landen. Deze zijn groen, blauw rood of goud gekleurd en zorgen voor een jackpot prijs met een waarde van 10x, 50, 250x of 2.000x de inzet.

Aan het eind van de bonusronde worden leveren alle hamers dat je hebt weten te verzamelen een bonusprijs van 1x tot 100x de inzet op.

Bonuronde kopen

als je direct het bonusspel wilt spelen kun je de bonusronde voor een bedrag van 100x de inzet kopen. De bonus start met een speelveld van minimaal 6 tot maximaal 15 rollen en 7 tot 24 scatters. Het kan evengoed voorkomen dat het casino waar je speelt de bonus buy optie niet heeft.

Wat is onze beoordeling van Thor Infinity Reels?

Thor Infinity Reels is een prima gokkast om te spelen. Onze voorkeur gaat wel uit naar Odin Infinity Reels maar dat komt doordat er ook gebruik van Megaways wordt gemaakt. Op zich biedt het basisspel voldoende actie het kan alleen erg lang duren om de bonusronde te bereiken. Waar mogelijk kun je dan de bonusronde kopen.

Speel hier het gratis demospel of maak vandaag nog een account aan bij Bet365. Een andere gokkast met nog meer features dat je kunt proberen is Misery Mining van NoLimit City waarmee je 70.000x de inzet kunt winnen.

Pluspunten
  • Infinity Reels spelmechanisme
  • Bonus van 888x de inzet als je 12 rollen bereikt
  • Jackpot Respins bonusspel met kans op één van vier jackpots
Minpunten
  • De bonusronde bereiken duurt te lang
© Copyright 2023 Gokkasten Stip