The Wild Hatter
2.0/5

The Wild Hatter


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Wild Hatter

Red Tiger heeft op 16 april 2020 de op Alice in Wonderland gebaseerde video slot The Willd Hatter uitgebracht. Hoewel Alice niet voorkomt krijg je wel de Cheshire kat en de Hatter regelmatig te zien. Het thema is goed uitgewerkt maar dit spel is in de basis nogal saai en wat features betreft is The Wild Hatter nogal karig.

Om het een beetje goed te maken is dit slot wel gekoppeld aan het progressieve jackpot netwerk van Red Tiger zodat je tijdens het spelen kans maakt op een van de drie jackpots (hourly, daily of mega jackpot).

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 93,69% niet denderend maar dat zien we vaker bij slots die aan een jackpot gekoppeld zijn. Speel je liever een gokkast met een hogere RTP en meer bonus features? Wij kunnen Alice Adventure van iSoftBet aanbevelen!

Hoe werkt The Wild Hatter Video Slot?

Het speelvlak bestaat uit vijf rollen, vier rijen met 30 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf een klein bedrag van 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai.

Het maximaal te winnen bedrag is 3.333x de inzet maar door de vrij lage RTP is de kans dat je dit bedrag binnensleept klein. Wat het thema betreft is het Red tiger goed gelukt om je het gevoel te geven dat je jezelf in de wonderlijke wereld van Alice in Wonderland begeeft.

De premium symbolen bestaan uit de Cheshire kat, een zakhorloge, Hatters hoge hoed, een theepot en een schaakstuk. Weet je vijf dezelfde premium symbolen te landen dan pak je een bedrag van 75 tot maximaal 300 munten.

De kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 leveren een stuk minder op, draai hier vijf dezelfde van voor een uitbetaling van 24 tot 60 munten. De knotsgekke Wild Hatter zelf is het wildsymbool en vervangt alle andere symbolen.

Respins met Vermenigvuldigers

Het wild symbool zorgt dat de Hatter respins feature actief wordt.

Nu wordt er een willekeurig symbool geselecteerd dat tijdens de respin samen met het wild blijft plakken.

Je kunt meerdere respins verdienen door winnende combinaties aan te vullen maar er is nog meer;

  • Je krijgt voor elke respin een multiplier dat oploopt
  • Draai je tijdens een respin opnieuw een wild dan wordt het willekeurig gekozen symbool voor een symbool met een hogere waarde

Begrijp ons niet verkeerd, dit is een hartstikke leuke feature maar het is jammer dat er geen free spins bonus is toegevoegd.

Wat vinden wij van de Wild Hatter Slot?

Dit is echt een spel voor de beginnende speler die wil beginnen met een simpel maar leuke gokkast. Het thema is prima gedaan, The Wild Hatter is een parel om te zien maar wat gameplay betreft ontbreekt het een en ander.

Je moet het vooral hebben van reguliere winnende combinaties en de Hatter respins feature dat niet al te vaak voorkomt.

Red Tiger had met dit slot veel meer kunnen doen en de RTP is met 93,69% veel te laag. Gelukkig kun je hier de Wild Hatter gokkast eerst lekker gratis spelen en zelf bepalen of je hier voor geld op zou willen gokken.

Mocht je direct voor geld willen spelen dan willen wij je adviseren om bij een door de kansspelautoriteit geautoriseerde goksite te spelen. Zo speel je dan bij een betrouwbare aanbieder en kun je geld storten met iDEAL.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip