The Vault
4.0/5

The Vault


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Vault

The Vault is een van de nieuwe online gokkasten van Microgaming met een spannende thema waarbij de kluis gekraakt dient te worden. Microgaming werkt samen met een heleboel kleinere en nieuwe slotontwikkelaars waardoor het spelaanbod divers en uniek blijft. The Vault is een plaatje om te zien en is voorzien van 3D spelelementen in HD kwaliteit.

Snowborn Games heeft dit slot in opdracht van Microgaming geproduceerd en het leuke is dat dit thema gebaseerd is op de Millennium-trilogie geschreven door Stieg Larsson. Het doel van dit spel is het kraken van de kluis en als dat je lukt met behulp van Jewel dan wordt je rijkelijk beloont.

Het theoretische uitbetalingspercentage is een gemiddelde 96% en de variantie is lekker hoog.

Hoe werkt The Vault Gokkast?

Het speelveld van The Vault is opgedeeld in vijf rollen ,drie rijen met 20 vaste lijnen.

Indien je dit spel direct voor geld wilt spelen dan kan dat vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai.

Grafisch ziet het er allemaal tiptop uit, de inbreekster Jewel staat vol spanning te wachten totdat zij de kluis voor je mag kraken en de symbolen zijn een combinatie van prachtige juwelen, goudbaren en kaartsymbolen.

De goudbaren en juwelen zijn de premium symbolen en bij vijf stuks ontvang je een uitbetaling vanaf 15x voor de goudbaren tot maximaal 100x voor vijf roze diamanten.

Het is gebruikelijk dat de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10 een lagere waarde hebben en dat is bij The Vault niet anders. Vijf dezelfde kaartsymbolen zorgen voor een bedrag vanaf 4x tot maximaal 10x de inzet.

Het met goud omlijste wild kan stacked voorkomen en vervangt alle andere symbolen behalve het bonussymbool. Vijf wilds levert een uitbetaling van 100x de inzet op.

Respin Feature

Zodra je twee bonussymbolen draait (elektronische toegangspas) dan wordt de respin feature geactiveerd. De bonussymbolen blijven nu plakken en je krijgt een respin toegekend.

Lukt het om wederom een bonussymbool te landen dan ontvang je nogmaals een respin totdat je geen bonussymbolen meer draait of totdat je The Vault bonus feature bereikt.

Dit is een leuke beloning voor het geval je net niet de bonusronde bereikt.

The Vault free spins bonus

Zodra je vijf toegangspassen weet te landen dan gaat de free spins bonus van start.

Er is standaard een multiplier van 3x actief maar er is nog meer;

  • De 3e rol is nu gevuld met wilds
  • Elke +1 symbool levert een extra spin op
  • Elke 1x symbool verhoogt de multiplier

Dit is een bijzonder spannende bonusronde alleen kan het even duren totdat je vijf toegangspassen weet te draaien. De respin feature kan dus een uitkomst zijn om deze bonus te bereiken.

De maximale uitbetaling dat je met de bonusronde kunt verdienen bedraagt 5.000x de inzet!

Wat vinden wij van The Vault Videoslot?

Op visueel vlak valt er niets aan te merken, dit spel is prima ontworpen en het thema is goed uitgevoerd. Wat het spelverloop betreft kun je tijdens de basis van stacked wilds en de respin feature profiteren.

Lukt het om eenmaal de free spins bonus te bereiken dan leveren vijf roze diamanten een uitbetaling van 300x de inzet op maar als je de multiplier weet te verhogen kan dat oplopen tot 5.000x de inzet.

Wij vonden het demospel hartstikke leuk om te spelen maar het duurde wel vrij lang om de bonusronde te behalen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip