The Troll’s Treasure
3.0/5

The Troll’s Treasure


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Troll’s Treasure

Als je bekend bent met de Noorse folklore dan weet je vast wel dat Noorwegen bekend staat om zijn trollen. Zodra je Noorwegen als toerist bezoekt zul je ongetwijfeld een trollen pop als souvenir mee terug naar huis nemen. Met The Troll’s Treasure van ReelPlay kun je lekker vanuit huis genieten van wat trollen te bieden hebben. Op visueel vlak is het genieten geblazen. Dit spel opent met een soort portaal dat toegang geeft tot een Noors bosrijk gebergte.

Het basisspel heeft een gouden wild symbool waardoor je gemakkelijk winnende combinaties kunt vormen. Er is een Wheel Bonus feature waarmee een draai via vier verschillende wielen maximaal 1.000x de inzet kan opleveren. De gratis spins bonusronde zorgt voor extra wilds en premium symbolen. Tot slot kunnen spelers ook nog de bonusronde kopen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,74% flink boven het gemiddelde. Net niet genoeg om op onze lijst met best uitbetalende gokkasten geplaatst te worden. De variantie is medium en de maximale winst van 1.000x de inzet valt een beetje tegen.

Werking van The Troll’s Treasure slot

The Troll’s Treasure heeft een opzet van vijf rollen, vier rijen met 50 vaste lijnen. Een winnende combinatie wordt gevormd zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts weet te landen. Voor de twee best uitbetalende symbolen geldt een uitzondering want hier heb je er slechts twee van nodig. Inzetten kan vanaf €0,50 tot maximaal €250 per spin.

Vijf runenstenen leveren met 2x tot 3x de inzet het minste op. Vier verschillende trollen zijn meer waard, draai er hier vijf van voor 4x tot 10x de inzet. De schatkist levert verreweg het meeste op, hiermee pak je maximaal 20x de inzet.

Het gouden wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve het tree en wheel symbool. Met het wild kun je eenvoudiger winstcombinaties vormen.

Wheel Bonus

Zodra je drie Wheel bonus symbolen op de rollen 2, 3 en 4 weet te landen wordt de Wheel Bonus geactiveerd. JKe krijgt vier cilinders te zien waarvan de eerste drie een pijltje naar links of naar rechts vertonen. Een van de cilinders gaat nu draaien waarna je een prijs pakt met een waarde van de getoonde multiplier. Daarna gaat het door naar de volgende cilinder dat wordt bepaalt door het pijltje.

troll's treasure wheel bonus

Als het pijltje op de 1e cilinder uitkomt stopt het bonusspel gelijk en komt het op de 4e cilinder terecht wordt de cilinder alsnog rondgedraaid waarna je een prijs met een waarde van de vermenigvuldiger wint. De vermenigvuldigers van dit bonusspel hebben een waarde vanaf 1x tot 1.000x de inzet.

Gratis Spins Bonusspel

De scatters komen alleen voor op de 1e, 3e en 5e rol. Als je drie scatters draait dan gaat de gratis spins bonus van start. Je ontvangt nu 15 gratis spins en er worden nu extra wild en premium symbolen aan de rollen toegevoegd. Verder werkt de bonusronde precies hetzelfde als het basisspel.

Het is ook mogelijk om tijdens de bonusronde van The Troll’s Treasure het wheel bonusspel te activeren. Als je wederom drie scatters weet te landen ontvang je extra spins.

De bonusrondes kopen

Je kunt optioneel ook de bonusrondes kopen als dit wordt aangeboden bij het casino waar je speelt. Het wheel bonusspel kost 17x de inzet en heeft dan een RTP van 97,7%.

De gratis spins bonus bedraagt 31,2x de inzet en heeft een RTP van 97,61%. Door de bonusrondes te kopen kun je het basisspel overslaan.

Wat vinden wij van The Troll’s Treasure Gokkast?

Hoewel jee geen baanbrekend bedrag kunt winnen is The Troll’s Treasure wel leuk om te spelen. Vooral de optie om beide bonusrondes te kopen is goed want daarmee kun je gelijk zien hoe de bonusspellen werken. Het kost gelukkig ook niet al teveel tenzij je met de maximale inzet speelt. Bovendien wordt de RTP aanzienlijk verhoogt als je een bonusronde koopt.

De wheel bonus is een leuk bonusspel dat direct te spelen is voor slechts 17x de inzet. De gratis spins bonus is niet heel bijzonder maar je zult hier wel eenvoudig winnende combinaties landen.

Er zijn tal van andere gokkasten met een thema over trollen die je kunt uitproberen. Wij adviseren je om Troll’s Bridge van Yggdrasil en Troll Haven van Endorphina te spelen.

Pluspunten
  • Wheel bonusronde met een prijs van maximaal 1.000x de inzet
  • Gratis spins bonus met extra wilds en premiums
  • Het kopen van de bonussen is betaalbaar
  • De RTP is uitstekend
Minpunten
  • Een iets hogere maximale uitbetaling had een score van 4 sterren opgeleverd
© Copyright 2023 Gokkasten Stip