The Sword and the Grail
4.0/5

The Sword and the Grail


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Sword and the Grail

he Sword & the Grail is een nieuwe videoslot van Play ‘N Go en wat voor een! In 2019 heeft Play ‘N go tot dusver verreweg de meeste slots uitgebracht en heeft voor haar spelers speelplezier en win mogelijkheden hoog in het vaandel staan.

Het thema betreft het zwaard van King Arthur en de heilige graal en dit thema is al vaker voorgekomen zoals RabCat’s Forsaken Kingdom en Microgaming’s Avalon.

Dit spel kan echter 10.000x de totale inzet opleveren, dus als je met een maximale inzet van 100 euro speelt kun je een miljoen euro winnen met een enkele spin! Het theoretische uitbetalingspercentage Van The Sword & the Grail bedraagt 96,53% en de variantie is hoog.

Hoe werkt The Sword & The Grail Slot?

The Sword and the Grail heeft vijf rollen, drie rijen en twintig vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per spin en met een winkans van 10.000x de inzet is het de moeite waard om hoog in te zetten.

De symbolen met een lagere waarde komen voor in de vorm van een schild, het gaat om de letters A, K, Q, J en T. De overige symbolen zijn de premium symbolen, het gaat hier om de karakters Merlijn, Sir Lancelot, Lady Guinevere en natuurlijk King Arthur die goed zijn voor 7.5 tot 25x de inzet.

Wilds en Scatters

De heilige graal beker telt als wild en vervangt alle symbolen behalve de scatter. Drie tot vijf wilds op een winlijn leveren je 2.5x, 5x of 50x de inzet op.

Dit symbool kan ook met een geheel willekeurig multiplier vallen dat voor een 2x, 5x, 10x en waanzinnige 100x wild kan zorgen. De scatter is het zwaard Excaliber waarmee je vanaf drie scatters de free spins bonus kunt winnen.

De gratis spins bonus

De free spins bonus lijkt veel op het bonusspel van 300 Shields Extreme waarmee je per fase extra spins gekoppeld aan een multiplier kunt winnen.

Het is de bedoeling dat je per fase voldoende zwaarden opspaart om de volgende fase te starten.

De fases verlopen als volgt;

  • Je ontvangt standaard vijf free spins en elke heilige graal is een 2x multiplier
  • Stage 2: Verzamel zes zwaarden (inclusief de zwaarden tijdens de eerste ronde), je hebt nu vijf spins met een 5x vermenigvuldiger
  • Stage 3: Verzamel nogmaals vijf zwaarden waarmee je een vermenigvuldiger van 5x krijgt
  • Stage 4: Nu wordt het echt spannend want tijdens deze fase is de heilige graal een 100x vermenigvuldiger, lukt het je om nog eens zeven zwaarden op te sparen dan krijg je nogmaals 5 spins.

Tijdens de slotronde kan de 100x multiplier voor een uitbetaling zorgen van 10.000x de inzet!

Wat vinden wij van The Sword and The Grail Slot?

Dit is het beste videoslot met een thema van King Arthur dat wij tot nu toe hebben gespeeld. Visueel ziet het er prachtig uit en de free spins bonusronde zorgt voor de nodige spannende momenten.

Ook in de basis kun je via de mystery multiplier tot 100x de inzet winnen dus mocht het niet lukken om de free spins bonus te behalen dan is er voldoende te beleven. Voor geld spelen kan bij een legale kansspelaanbieder met een Nederlandse vergunning.

Pluspunten
  • Prachtig ontworpen thema over King Arthur
  • Prima RTP vaan 96,53%
  • Gefaseerde gratis spins bonusspel
Minpunten
  • Een extra feature tijdens het basisspel had leuk geweest
© Copyright 2023 Gokkasten Stip