The Hive
3.0/5

The Hive


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Hive

The Hive is een nieuwe Betsoft slot waarbij het de bedoeling is om een honingraat met lucratieve symbolen te vullen. Je zult dit spel pas vanaf 25 juni bij online goksites kunnen spelen maar wij hebben alvast het demospel geplaatst waar je gratis en vrijblijvend van kunt genieten.

Het thema van The Hive gaat over de bezige bijtjes die een fles proberen te vullen met honing zodat jij kunt profiteren van de Sticky Free Spins bonus.

Ergens lijkt het allemaal een beetje op Push Gaming’s Wild Swarm gokkast maar dan met een andere gameplay en een veel te lage maximale uitbetaling.

Betsoft is de laatste tijd een leuke reeks aan slots aan het produceren zoals Quest to the West en Back to Venus waarbij de RTP flink beven het gemiddelde uitkomt.

Het theoretische uitkeringspercentage van The Hive is 96,97% en de volatiliteit is laag zodat je regelmatig kleine geldbedragen wint.

Hoe werkt de The Hive Gokkast?

De reguliere rollen en rijen zijn vervangen door een honing graat met 30 vaste lijnen. Het is aan jouw om met behulp van de bezige bijtjes die rond de honingraat rondvliegen om winnende combinaties te landen.

Een bij met een toverstok en een lieveheersbeestje zijn de premium symbolen. Lukt het om er hier vijf dezelfde van te krijgen dan win je 5x to 10x de inzet.

De medium symbolen zijn drie verschillende bloemetjes waarmee je 0,8x de inzet pakt bij vijf stuks.

Symbolen van speelkaarten hebben de laagste waarde en zijn goed voor een uitbetaling van 0,3x tot 0,5x de inzet. De uitbetalingen in het basisspel kunnen verhoogd worden door de werkbijen die vermenigvuldigers opleveren.

Drie lucratieve bijen

Rondom de honingraat kunnen er drie verschillende bijen rondvliegen die extra features kunnen ontgrendelen.

De features zijn als volgt;

  • Queen Bee: De bijenkoningin stuurt een groepje drone bees of worker bees op de honingraat af waardoor je sneller extra features verdient.
  • Drone Bee: De drone bees vullen de fles met honing zodat je de free spins bonus kunt spelen.
  • Worker Bee: De werkbijen leveren een stacked multiplier op en de hoogte van de vermenigvuldiger is afhankelijk van het aantal werkbijen die rond dwarrelen.

Sticky Sweet Free Spins

Elke drone bij vult de fles met een emmertje honing en je hebt er ongeveer 20 drone bijen nodig om de free spins bonus te bereiken.

Je moet er rekening mee houden dat zodra je de inzet aanpast de fles met opgespaarde honing gereset wordt. Is de fles halfvol dan is het beter om te wachten totdat je de fles gevuld hebt. Zodra de drone bijen de fles met honing hebben gevuld gaat de Sticky Sweet gratis spins bonus van start.

Je ontvangt nu vijf gratis spins zonder de bezige bijtjes en je kunt helaas geen extra spins verdienen tijdens de bonus.

Een schrale troost is dat er nu een Honey Burst Spreading Wild feature wordt toegepast.

Je krijgt 3 wilds en elke spin zul je 1 tot 3 extra wilds krijgen die zich over de honingraatcellen uitspreiden. De wilds blijven staan en spreiden zich uit tot aan  het einde van de bonus.

Wat vinden wij van de The Hive Slot?

Betsoft heeft met dit spel de plank misgeslagen want de gokkast zelf is hartstikke leuk om te spelen maar een maximale uitbetaling van 378x de inzet is natuurlijk veel te laag.

Het is leuk om dit spel gratis te spelen of met kleine geldbedragen bij een online casino te spelen maar als je kans wilt maken op echte geldprijzen dan kun je beter verder kijken.

Wil je dit soort slots voor geld spelen dan kunnen wij je aanraden om bij één van de legale goksites in Nederland een account aan te maken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip