The Great Pigsby Megapays
4.0/5

The Great Pigsby Megapays


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Great Pigsby Megapays

Relax Gaming weet ons altijd weer te verrassen. Wij wisten al dat ze een Big time Gaming licentie hadden voor het Megaways spelmechanisme maar dit is het eerste Megapays spel van deze spelproducent. The Great Pigsby Megapays is een van de leukste jackpot gokkasten die wij hebben uitgetest.

Het thema is een grappige variant van de roman The Great Gatsby geschreven door F. Scott Fitzgerald. Relax Gaming heeft eind 2019 al een keer de Great Pigsby slot uitgebracht en vanaf 5 april kun je de Megapays variant spelen.

Behalve vier jackpots waarvan de grootste jackpot miljoenen euro’s kan opleveren heeft dit spel ook nog respins, wild respins en een gratis spins bonusronde. Tijdens het basisspel kun je profiteren van uitklappende wilds waarmee winstcombinaties eenvoudig gevormd kunnen worden. Het basisspel is al spannend genoeg laat staan als je de Megapays feature weet te activeren.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,19% waarvan 9,44% aan de jackpots wordt toegekend. De maximale uitbetaling is 20.000x de inzet tenzij je de Mega Jackpot weet te winnen. De variantie is ontzettend hoog.

Werking van The Great Pigsby Megapays

The Great Pigsby Megapays maakt gebruik van het Megaways spelmechanisme. Er zijn dus zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol waardoor maximaal 117.649 manieren om te winnen ontstaan. Op grafisch vlak kun je genieten van retro maar cartoonachtige symbolen met klassieke kaart letters en biggetjes, een grammofoon, een glas met whisky en een tiara.

Symbolen van speelkaarten zijn niet heel veel waard. Een winstcombinatie met zes van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 0,4x de inzet. De overige symbolen leveren een uitbetaling van 0,5x tot maximaal 3x de inzet op.

Er is een wild symbool dat over de rollen uit kan klappen en alle andere symbolen behalve de scatter vervangt. De multiplier op de wilds laat zien hoeveel rijen het wild in beslag neemt. Bovendien worden de wilds ook nog via de Piggy Bank meter opgespaard. Als je voldoende wilds hebt opgespaard kan het één van de features die wij hieronder omschrijven opleveren.

Great Pigsby Respin

Door wilds op te sparen kan de Great Pigsy Respin feature geactiveerd worden. Hiermee worden 3 tot 9 symbolen met een hoge waarde aan de rollen toegevoegd worden voordat de spin ten einde komt. Zodoende kun je eenvoudig een mooie uitbetaling pakken.

Wild Respins

Als de wild respins feature toegekend wordt dan krijg je één respin waarbij 2 tot 5 wilds aan de rollen worden toegevoegd. Het gaat om uitklappende wilds en die komen op alle rollen voor behalve de eerste rol.

Gratis Spins bonus

Dit is de meest gunstige feature die opgespaarde wilds kunnen opleveren. Je ontvangt nu 8 gratis spins en elke scatter dat je weet te landen zorgt voor 2 extra spins en verwijdert een van de kaartsymbolen. De verwijderde kaartsymbolen worden voor vervolg draaibeurten vervangen door een van de premium symbolen. Je kunt via een meter boven het speelveld precies volgen wat er gaande is.

Megapays Jackpots

Het Megapays jackpot spel kan op elk willekeurig moment geactiveerd worden. Als je met een hogere inzet speelt is de kans groter dat je deze feature activeert. Eenmaal actief wordt een van de kaartsymbolen het Megapays symbool.

The Great Pigsby Mega Jackpot

Nu krijg je een draaibeurt toegekend en als je het Megapays symbool weet te landen dan wordt het symbool aan de onderkant van de rollen bewaard. Je krijgt nu draaibeurten net zo lang totdat het Megapays symbool niet meer valt. De jackpot dat je wint is afhankelijk van het aantal Megapays symbolen, de staffel is als volgt;

  • 4 tot 7: Mini
  • 8 tot 11: Midi
  • 2 tot 14: Major
  • 15+: Mega

Wat vinden wij van The Great Pigsby Gokkast?

Op grafisch vlak heeft Relax Gaming puik werk geleverd. Zodra The Great Pigsby Megapays van start gaat krijg je een korte animatie te zien. Het retro ontwerp en de bijbehorende achtergrond zijn prachtig ontworpen. Dit spel geeft net als Mega Fortune een chique gevoel maar dan met een spelmechanisme dat je van Bonanza Megapays gewend bent.

Wij hebben in ieder geval genoten tijdens het testen van dit spel. Je kunt hier het gratis demospel onbeperkt gratis uitproberen. Vanaf 5 april 2022 is dit spel te spelen bij verschillende online casino’s in Nederland.

Pluspunten
  • Prachtig retro ontwerp en leuk thema
  • De maximale uitbetaling in de basis is al 20.000x de inzet
  • Spaar wilds op om een van de features te ontgrendelen
  • Maak kans op het Megapays jackpot spel
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip