The Grand Galore
3.0/5

The Grand Galore


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Grand Galore

The Grand Galore is een online gokkast dat is geproduceerd door de Zweedse spelprovider Elk Studios. Hoewel vrijwel alle andere softwareontwikkelaars het Megaways spelmechanisme van Big Time Gaming hebben toegepast heeft Elk Studios ervoor gekozen om het anders aan te pakken. En met The Grand Galore kunnen er rijhoogtes van tien rijen ontstaan waardoor er maximaal één miljoen manieren om te winnen ontstaan.

Elk Studios bewijst met The Grand Galore dus dat het anders kan en hoe het precies werkt kan je verderop in onze review ontdekken.

Met een maximale uitbetaling van 10.000x de inzet is een gokje voor geld wagen in ieder geval de moeite waard. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96% en de variantie is hoog.

Hoe werkt The Grand Galore Gokkast?

Het speelveld van het basisspel begint met zes rollen, vier rijen en 4096 manieren om te winnen. Zodra je een winstcombinatie draait verdwijnen de symbolen die de winnende combinatie vormden om plaats te maken voor nieuwe symbolen en wordt er een extra rij toegevoegd. Je kunt tot maximaal 10 rijhoogtes ontgrendelen en één miljoen ways to win.

the grand galore slot

Elk Studios noemt dit de Expanding Reel Respin dat doorgaat totdat je geen nieuwe winstcombinaties draait. Voor geld spelen kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai waardoor het maximaal te winnen bedrag op één miljoen euro uitkomt.

Wat premium symbolen aangaat moet je het vooral hebben van de gouden jachtluipaard waarmee je bij zes stuks 5x de inzet pakt. Dan is er nog een reeks aan edelstenen die als medium symbolen tellen, hiermee pak je slechts 0,5x tot 0,9x de inzet. De symbolen van speelkaarten A, K, Q en J leveren het minst op, hiermee pak je 0,3x tot 0,4x de inzet bij zes stuks.

Synced Respin Feature

Behalve Expanding Reel Respins kun je ook Synced Respins verdienen. De Synced Respin valt op random momenten en synchroniseert 2 tot 5 rollen.

Je krijgt nu een respin waarbij symbolen tijdens de respin gesynchroniseerd worden naar hetzelfde symbool. Het mooiste is als je al wat rijhoogtes via de Expanding Reels hebt ontgrendeld want dan kan deze feature een flink bedrag opleveren.

extra features

De Gratis Spins Bonus

Als het lukt om drie of meer bonus scatters te draain dan gaat het bonusspel van start. Het aantal spins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal scatters en ligt tussen de 10 en 25 spins. Tijdens de bonusronde is er een nieuwe feature actief, namelijk de Grand Synced Respin.

Deze respins zijn te verdienen zodra je de Grand Respin Meter weet te vullen en dat kan door vijf keer een winnende combinatie te draaien. De meter stijgt dus met één punt na elke winstcombinatie.

Het voordeel van de Grand Synced Respin feature is dat nu ook de rijhoogte stijgt waardoor het aantal manieren om te winnen groter wordt. Tijdens de bonus kun je opnieuw free spins verdienen door wederom drie of meer bonus symbolen te landen.

Deze bonusronde kan bijzonder spannend zijn en vooral als tijdens de Grand synced Respin het symbool van de jachtluipaard wordt gesynchroniseerd.

Wat is onze beoordeling van The Grand Galore?

Het lukt Elk Studios elke keer om met een nieuw en spannend slot op de proppen te komen. The Grand Galore is op visueel vlak niet bijzonder maar zit qua spelmechanisme goed in elkaar.

Als speler krijg je de kans om een miljoen manieren om te winnen te ontgrendelen en dat is hoger dan wij ooit eerder hebben gezien. Het spelmechanisme heeft wel wat weg van een Megaways gokkast maar dan net even anders.

Echt leuk wordt het tijdens het bonusspel hoewel de Synced Respin feature tijdens het basisspel ook voor spannende momenten kan zorgen. Speel je liever op een oude gokkast? Dan kunnen wij Grand Spinn van netent aanbevelen.

Pluspunten
  • Volop extra features zoals uitklappende rollen met respins
  • Synced respins
  • Gratis spins bonus met de Grand Synced Respins feature
Minpunten
  • Geen progressieve jackpot
© Copyright 2023 Gokkasten Stip