The Finer Reels of  Life
3.0/5

The Finer Reels of Life


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Finer Reels of Life

Soms wil je gewoon kunnen genieten van alle geneugten dat het leven te bieden heeft en met Finer Reels of Life is dat online mogelijk gemaakt. Het draait bij deze video slotmachine om de luxe dingen in het leven die niet voor iedereen toegankelijk zijn maar dankzij het spelen van dit spel kun je naast genieten ook een behoorlijke geldbedrag winnen. 

Finer Reels of Life is wederom een online gokkast van Microgaming en dit keer gaat het om een spel dat al sinds 2013 te spelen is. De speciale free spin bonusrondes geven het luxe leven weer want het gaat hier om combinaties van koffie en chocola, wijn en kaas, whisky en sigaren en champagne en diamanten. Kortom een spel waar zowel een high roller als een speler met een klein budget van kan genieten.

Met een theoretische uitbetalingspercentage van 96,47% is dit spel zeker de moeite waard om uit te proberen. De variantie is medium en de maximale uitbetaling is ongeveer 1500x de inzet.

Omschrijving van The Finer Reels of Life Gokkast

Het betreft een Microgaming slotmachine met 5 rollen ,drie rijen en 243 manieren om te winnen. Er zijn dus geen winlijnen dat je kunt activeren maar vergis je niet, er kan een behoorlijk hoge winst behaald worden. De symbolen vertegenwoordigen luxe en weelde. De laagste uitbetaling pak je via kaartsymbolen waarmee je bij vijf stuks 30 tot 100 munten wint.

finer reels of life gokkast

Bonbons, een kopje koffie, fles wijn, whisky met sigaar en flesje bubbels zijn meer waard. Hiermee verdien je 200 tot 500 munten. Een diamant en het wild symbool leveren het meeste op en zijn goed voor een bedrag van 750 tot 1500 munten.

Het wildsymbool is duidelijk herkenbaar en vervangt alle andere symbolen en verdubbeld de winst. Het symbool van een champagne fles kan free spins opleveren maar de gratis spins worden alleen actief als het wildsymbool niet aanwezig is.

Finer Reels Features

Drie, vier of vijf bonussymbolen geven toegang tot de finer reels features, deze features zijn als volgt:

  • De Koffie en Chocola feature levert tien gratis spins op en jouw winst wordt vijf maal vermenigvuldigt.
  • De Wijn en Kaas feature zorgt voor vijftien free spins met een speciale wild wine feature dat andere symbolen kan vervangen.
  • De Whisky en Sigaren feature geeft 20 spins en een burning wild feature waarbij winsten tot maximaal 6x vermenigvuldigt worden.
  • De champagne en Diamanten feature geeft je 25 gratis spins met een rolling reels feature.

Linksonder in het spel kun je de uitbetalingen en spelregels nalezen. Spelen kan met een inzet van 30 tot maximaal 150 credits per beurt en heb je geen spin om elke keer op ‘Draaien’ te klikken dan kun je via automatisch spelen een gewenst aantal automatische draaibeurten instellen.

Wat is onze beoordeling van de The Finer Reels of Life Gokkast?

Dit spel is in de basis ontzettend saai maar wordt een stuk leuker gemaakt dankzij de extra bonus features waarmee je extra opties kunt ontgrendelen. Het thema is overduidelijk overgenomen van NetEnt’s Mega Fortune gokkast maar helaas ontbreken er jackpots bij dit spel.

Je kunt hier het gratis demospel spelen maar wat ons betreft kun je waarschijnlijk beter Lucky Riches Hyperspins spelen.

Pluspunten
  • 243 ways to win spelmechanisme
  • 5 verschillende free spins bonusrondes
  • Verdubbeling van winst dankzij het wild symbool
Minpunten
  • Vrij lage maximale uitbetaling
  • Je moet het hebben van de bonus features want het basisspel is ontzettend saai
© Copyright 2023 Gokkasten Stip