The Expendables New Mission
4.0/5

The Expendables New Mission


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Expendables New Mission

The Expendables gaan erop uit om een nieuwe missie te vervullen met Stakelogic’s nieuwe The Expendables New Mission Megaways gokkast. Hoewel er aan het eerste deel van de Expendables Megaways eigenlijk niets ontbrak was het vooral een voorzichtige release van dit branded megaways slot.

Stakelogic heeft aan The Expendables New Mission Megaways behalve de Super Stake optie ook een aantal nieuwe game features toegevoegd waardoor dit spel een stuk spannender is dan zijn voorloper.

Dankzij de Super Stake feature kun je nu eenvoudiger hoge winstcombinaties landen maar dat kost natuurlijk wat. Je kunt verderop in onze review meer over de Super Stake ontdekken. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,08% en de volatiliteit is hoog.

Hoe werkt The Expandables New Mission Megaways?

Het speelveld heeft het bekende Megaways formaat van zes rollen met twee tot zeven symbolen per rij en een top rol met vier symbolen waarmee je op 117.649 manieren winstcombinaties kunt draaien.

Voor geld gokken kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 40 euro per draai tijdens de basis maar met de Super Stake optie kun je de inzet verdubbelen waarmee je een extra feature ontgrendeld zodat de kans op hoge winstcombinaties wordt vergroot. Via de Super Stake worden er ook nog extra gouden schedels toegevoegd. De gouden schedels worden vervolgens getransformeerd naar hetzelfde symbool.

Een winnende combinatie ontstaat al zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op de rollen krijgt. Het symbool van Barney Ross is bijzonder want hier heb je er slechts twee van nodig om lijnwinst te pakken.

Zoals gebruikelijk verdwijnen de symbolen van winnende combinaties om plaats te maken voor nieuwe waardoor er kettingreacties van winstcombinaties kunnen ontstaan.

De vier acteurs Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren en Terry Crews tellen als premium symbolen en leveren bij een cluster van zes stuks een uitbetaling op van 2,5x tot maximaal 62,5x de inzet op.

Een lagere waarde is aan de speelkaarten A, K, Q, J, 10 en 9 toegekend waarmee je slechts 0,75x tot 1,25x de inzet pakt bij zes stuks. Je kunt optioneel na elke winstcombinatie ook gebruik maken van de gok feature waarmee je de winst kunt verdubbelen, verviervoudigen of compleet verliezen.

Twee wilds en een mystery symbool

Er zijn twee soorten wilds, het reguliere wild is het explosief dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter. Het multiplier wild is een sporttas en dit wild voegt een multiplier van 2x tot 10x toe en als je er hier meer van weet te landen dan wordt het multiplier wild ook nog met elkaar vermenigvuldigd.

Het symbool van een handgranaat is het mystery symbool en als je dit symbool draait dan ontploft de handgranaat om symbolen met een van de volgende features te verhullen;

  • Gratis spins
  • Extra wilds
  • Dezelfde symbolen
  • Multiplier wilds

De free spins bonus

Om de free spins bonus te bereiken heb je vier scatters nodig waarmee je 12 gratis spins verdient. Elke extra scatter dat je draait levert nog eens 5 gratis spins op.

De free spins bonus is vergelijkbaar met het basisspel behalve dat er nu een oplopende multiplier wordt toegevoegd van 1x dat elke keer oploopt zodra je een winnende combinatie hebt te pakken.

Je kunt via de scatters extra spins verdienen tijdens de bonus, drie scatters zorgt voor 5 extra spins en vier scatters zorgt voor 10 extra spins. Als het lukt om tijdens de bonus een paar handgranaten te landen dan kun je echt een gigantisch bedrag winnen want die worden met elkaar vermenigvuldigd en dan heb je ook nog de oplopende multiplier te pakken.

Wat vinden wij van de The Expendables New Misison Megaways Gokkast?

Het is knap dat Stakelogic een verbeterde versie van dit branded slot heeft kunnen produceren. The Expendables New Mission Megaways is in de basis al ontzettend spannen dankzij de extra features en vooral als je de Super Stake hebt geactiveerd.

Tijdens de free spins bonus is het helemaal feest want hier heb je behalve de multipliers van de handgranaten ook nog de oplopende multiplier.

Helaas is dit spel momenteel alleen bij Rizk Casino te spelen waar je als Nederlandse speler op dit moment geen account aan kunt maken. Dit spel zal naar verwachting op 30 juni 2020 bij alle andere online goksites met Stakelogic software te spelen zijn.

Speel dit spel voorlopig lekker gratis op GokkastenStip.nl of maak alvast een account aan bij één van de legale kansspelaanbieders met een vergunning van de KSA.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip