That’s Rich
3.0/5

That’s Rich


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » That’s Rich

That’s Rich is een nieuwe Play ‘N Go slot met een thema gebaseerd op luxe en weelde. Het thema en de setting van dit spel lijkt veel op NetEnt’s Mega Fortune Jackpot gokkast maar dan zonder jackpot.

De vrouwelijke superster weet zichzelf wel te verwennen vanaf het balkon van haar luxe suite maar kan jouw ook rijkelijk belonen met een uitbetaling van tot wel 10.000x de inzet. Het theoretische uitbetalingspercentage ligt met 96.27% net boven gemiddeld en is gekoppeld aan een hoge variantie.

Hoe werkt de That’s Rich Slot?

Het speelveld is verdeeld over vijf rollen, drie rijen met 10 vaste lijnen. Voor geld gokken op That’s Rich kan al vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per spin. De premium symbolen zien er luxueus uit en bestaan uit een damestas, een luxe huis, een jachtschip, een bundel geld en een modeblad.

De beste uitbetaling valt te behalen met vijf keer het modeblad waarmee je 40x de inzet verdient. De overige premium symbolen leveren een uitbetaling van 25x tot 35x de inzet op bij vijf stuks van dezelfde soort.

Er is nog een wild dat uit kan klappen over de gehele rol, vijf wilds is goed voor 100x de inzet. De kaartsymbolen A, K, A, J en 10 zijn zoals gebruikelijk een stuk minder waard maar zorgen toch nog voor een redelijke uitbetaling van 5x tot 15x de inzet als je vijf dezelfde weet te landen.

Win Spins Bonus

De scatter is het gouden ster trofee en met drie scatters win je vijf Win Spins. Tijdens de Win Spins zal het wild altijd over de gehele rol uitklappen. Winnende combinaties met een wild erin zullen de multiplier met 1x verhogen.

Je kunt ook extra spins verdienen door opnieuw een scatter te draaien waarmee je twee extra spins pakt. Er is ook nog een Last Win Spin feature waarmee de laatste draaibeurt goud waard kan zijn. De kans is namelijk groot dat je nu een wild multiplier van 20x pakt.

Wat vinden wij van de That’s Rich Gokkast?

Het op rijkdom gebaseerde thema hebben we al vaker gezien maar Play ‘N Go weet er toch een mooie slot van te maken. Wat spelverloop betreft hadden wij iets meer verwacht, je moet het voornamelijk hebben van de win spin retriggers en de uitklappende wilds.

In de basis valt That’s Rich dus een beetje tegen maar als je een liefhebber bent van dit soort thema’s is het de moeite waard om te spelen totdat je de win spin bonus behaalt.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Zoals gebruikelijk verwijzen we je bij elke slot review door naar een betrouwbaar en veilig online casino. In dit geval willen wij je adviseren om een account aan te maken bij een legale goksite met een geldige licentie.

Het voordeel van het spelen bij een door de kansspelautoriteit goedgekeurde aanbieder is dat je niet hoeft te vrezen dat winst niet uitbetaald wordt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip