Temple Tumble Megaways
4.0/5

Temple Tumble Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Temple Tumble Megaways

Temple Tumble Megaways is een gokkast ontwikkeld door Relax Gaming dat gelicenseerd is voor het gebruiken van het MegaWays systeem van Big Time Gaming. Het MegaWays systeem is dermate populair dat het door andere softwareontwikkelaars wordt gebruikt.

Dit spel heeft 6 rollen en 6 rijen en je kunt op 46.656 verschillende win combinaties draaien. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai! Relax Gaming is hard op weg om een top slots provider te worden en behalve Temple Tumble Megaways hebben zij ook Machina Megaways ontwikkeld.

Temple Tumble Megaways Speluitleg

Vrij uniek is het feit dat na elke draaibeurt er een verschillend aantal symbolen per rol kan voorkomen waardoor elke speelronde een verrassing is. Zodra je een winnende combinatie (drie of meer aangrenzende symbolen) hebt worden de winnende blokken opgeblazen en vallen er nieuwe blokken ervoor in de plaats. Zo kun je een ongekend aantal win combinaties maken met een enkele draaibeurt!

Een van de belangrijkste symbolen is het wild symbool dat alle andere symbolen kan vervangen en alleen op de rollen 2 en 6 voor kan komen. De premium symbolen zijn de maskers, de medium symbolen zijn edelstenen en de kaartsymbolen hebben een lagere waarde.

De Free Spins Bonus

Om de free spins bonus te spelen dien je alle symbolen op de rollen vrij te spelen. Dat lijkt in eerste instantie onhaalbaar maar dat valt best mee.

Het spel verplaatst zich naar een kamer in de tombe waar je 6 gratis spins ontvangt. Je krijgt vervolgens de keuze uit drie verschillende opties;

  • Een vermenigvuldiger van 1x, 2x of 3x
  • 1, 2 of 3 extra spins
  • Vermenigvuldigers en gratis spins

Ons advies is om de extra spins te selecteren maar speel je liever een hogere variantie dan kun je een vermenigvuldiger tot 3x selecteren.

Als het lukt om het speelveld weer vrij te spelen dan ontvang je nog eens 3 draaibeurten.

Onze Conclusie

Na het spelen van verschillende MegaWays gokkasten is het ons opgevallen dat het bij een aantal spelletjes aan spannende momenten ontbreekt. Dat is bij Temple Tumble echter niet het geval! De free spins bonus zorgt voor de nodige spanning en het exploderen van win combinaties waarna je opnieuw kans maakt op lijnwinst is hartstikke leuk.

Maximale winst is dus tijdens de bonus te winnen waarmee je met een enkele gratis draaibeurt 7.767x de inzet kunt winnen. Andere Megaways slots zijn BTG’s Dragon Born en Who wants to be a Millionaire Megaways

Als je op zoek bent naar een leuk online casino om MegaWays slots te spelen dan adviseren wij je om bij één van de legale kansspelaanbieders een account aan te maken.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip