Temple Tumble 2 Dream Drop
4.0/5

Temple Tumble 2 Dream Drop


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Temple Tumble 2 Dream Drop

Temple Tumble 2 Dreamdrop is een bijzondere slot release voor Relax Gaming. Het is niet alleen het vervolg van de Temple Tumble gokkast maar ook het eerste slot dat gekoppeld is aan het nieuwe Dreamdrop Jackpot netwerk. Je kunt momenteel alleen van het demospel genieten want dit spel wordt pas op 4 mei 2022 uitgebracht.

Dit spel start met een spannende introductie video waarbij het koppel uit Temple Tumble en Cluster Tumble nu samen het avontuur tegemoet zien. De graphic zijn uitstekend en het spelverloop beloof ook wat.

Met vijf jackpots waarbij de maximale jackpot 10 miljoen euro kan bedragen is Temple Tumble 2 Dream Drop zeker de moeite waard. Het aantal manieren om te winnen varieert en kan oplopen tot maximaal 46.656. Het basisspel heeft twee wilds waarmee je eenvoudiger winstcombinaties kunt vormen. Er is een gratis spins bonus waarbij spelers een modus met extra features kunnen selecteren. Tot slot is er nog het jackpot spel dat op elk willekeurig moment kan vallen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 94,8% en dat lijkt laag maar is niet verkeerd voor een slot dat 10 miljoen kan uitbetalen. De variantie is vrij hoog en je kunt buiten de jackpots om maximaal 10.045x de inzet winnen.

Werking van Temple Tumble 2 Dream Drop

Het speelveld van Temple Tumble 2 Dream Drop bestaat uit een grid van 6×6 symbolen. Een winstcombinatie vormen kan door drie dezelfde symbolen van links naar rechts adjacent op de rollen te landen. Via het cascade spelmechanisme kunnen er cascades aan winstcombinaties ontstaan dat de vrij lage uitbetaling van winstcombinaties een beetje goed maakt.

temple tumble 2 dreamdrop gokkast

Zes dezelfde speelkaarten levert een uitbetaling op van slechts 0,2x de inzet. Drie verschillende edelstenen, schedels en slangen tellen als premiums en zorgen voor een bedrag van maximaal 0,3x tot 1x de inzet. Beide avonturiers tellen als wild en kunnen alle uitbetalende symbolen vervangen om een winstcombinatie te vormen.

Elke draai zijn er 3 tot 24 stenen die geen waarde hebben. Via cascades aan winstcombinaties kunnen de lege blokken worden vernietigd waardoor het aantal manieren om te winnen snel oploopt. Het maximaal aantal ways to win is 46.656.

Gratis Spins Bonusspel

Als het je tijdens het basisspel van Temple Tumble 2 Dream Drop lukt om alle lege blokken te vernietigen dan gaat de gratis spins bonus van start. Tijdens de bonusronde zijn er nu speciale blokken toegevoegd. Als je met adjacent symbolen een winstcombinatie vormt wordt de feature actief.

Dat kunnen gratis spins, multipliers of symbooltransformaties zijn. Als het lukt om gedurende de bonusronde alle speciale blokken te vernietigen dan pak je drie extra spins en kun je een van de volgende features selecteren;

  • Multipliers & Extra Spins: multiplier blokken hebben een vermenigvuldiger van x1 tot x3 en verhogen de winst vermenigvuldiger zodra ze vernietigd worden. Blokken met spins leveren 1 tot 3 spins op.
  • Persistent Wild & Fire Transform: persistent wild blokken worden dus wild en hebben vijf levens. Fire transform blokken veranderen na de volgende cascade in één uitbetalende symbool.
  • Combined: dit is een combinatie van alle features zoals hierboven omschreven.

Dream Drop Jackpots

Het Dream Drop jackpot instapspel kan op elk willekeurig moment tijdens het basisspel geactiveerd worden. Je krijgt nu een draaibeurt waarbij je op elke rol een gouden ‘DD’ symbool nodig hebt. Als dat lukt dan wordt het jackpot spel gestart.

jackpot spel

Nu verandert het speelveld in een opzet van vijf rollen met verschillende rijhoogtes. Boven elke rol zie je een jackpot prijs. De jackpots bestaan uit een Rapid, Midi, Maxi, Major en Mega jackpot met een respectievelijke minimale waarde van €1, €5, €100, €25.000 en €500.000. De huidige jackpot standen zie je in het scherm links van het speelveld. De jackpots zijn progressief zodat de stand alsmaar oploopt zodra spelers Temple Tumble 2 Dreamdrop voor geld spelen.

Er is wel een limiet met een maximale uitbetaling ingesteld. Zo zal de major jackpot bij een bedrag van 50.000 uitbetalen en de mega jackpot bij een bedrag van 1 miljoen euro. Voor elke twee keer dat de mega jackpot gewonnen is wordt de uitbetalingslimiet met €500.000 verhoogt.

Wat vinden wij van de Temple Tumble 2 Dreamdrop Gokkast?

Relax Gaming is erin geslaagd om een jackpot slot te ontwikkelen waarbij het spelverloop niet oersaai is geworden. De uitbetalingen van winnende combinaties tijdens het basisspel zijn niet heel hoog. Toch kun je met cascades een leuk bedrag winnen. Cascades zorgen ervoor dat het aantal manieren om te winnen groeit. De gratis spins bonus is best spannend maar het draait natuurlijk voornamelijk om het jackpot spel.

Het leuke is dat het jackpot instapspel op elk moment kan vallen. Vervelend is echter dat je dan nog op elke rol een ‘DD’ symbool moet landen. Eenmaal in het jackpotspel kan het alle kanten opgaan. Wij hebben in ieder geval genoten van het demospel van Temple Tumble 2 Dream Drop.

Pluspunten
  • Twee wild symbolen tijdens het basisspel
  • Cascades verhogen het aantal ways to win tot maximaal 46.656
  • Gratis spins bonusronde met verschillende features
  • Jackpot bonusspel waarbij je gegarandeerd een jackpot wint
Minpunten
  • De RTP had iets hoger gemogen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip