Temple of Wealth
4.0/5

Temple of Wealth


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Temple of Wealth

Play’N GO kwam in 2020 met niet een, niet twee maar met drie verschillende slots met een progressieve jackpot op de proppen. Deze dragen de namen Celebration of Wealth, Beast of Wealth en Temple of Wealth. De drie slots zijn verschillend van elkaar, maar hebben wel allemaal hetzelfde thema: Aziatisch geluk. Ook werken ze met hetzelfde win-all-ways principe en is er sprake van een linked jackpot. De jackpots voor alle drie de slots zijn daarom altijd even hoog.

De spellen zijn vervolgens wel lokaal ingericht. De jackpot is dus niet bij elke aanbieder even hoog, maar verschilt juist per aanbieder. Daardoor kan het lonen om te spelen bij een grotere aanbieder, aangezien hier meer spelers de jackpot sneller kunnen laten stijgen. Ook kan het helpen om op zoek te gaan naar het casino waar de jackpot al een tijdje niet gevallen is en daardoor flink hoger is.

Hoe speel je Temple of Wealth?

Je kunt bij Temple of Wealth op 243 manieren winnen volgens het win all ways principe. Je speelt op 5 rollen met elk 3 symbolen. Inzetten voor een beurt doe je vanaf 10 cent, wat een acceptabele minimuminzet is. Voor high rollers is er een maximuminzet van 100 euro per beurt. Je kunt met elke inzet kans maken op de jackpot, maar met een hogere inzet maak je wel meer kans.

jackpots

Je kunt, zonder jackpot, tot maximaal 5000 keer je inzet winnen. Je speelt met een medium variantie. Je theoretische uitbetalingspercentage is 96,20%. 1,50% hiervan is voor de jackpot. Dit percentage is ontzettend laag vergeleken met andere jackpot slots. Dit zorgt ervoor dat de standaard Return to Player voldoende hoog blijft en het basisspel een stuk interessanter is dan bij concurrenten.

Op het speelveld van Temple of Wealth vind je allerlei soorten symbolen. Zo zijn er 5 verschillende kaartsymbolen, die je ergens tussen de 0,40 en 0,80 keer je inzet opleveren. De standaard symbolen hebben alles te maken met goud en een Oosters thema. Deze leveren minstens 2 en maximaal 10 keer je inzet op. Ook kun je rode tempeldeuren draaien die dienst doen als wild-symbool. 5 van deze symbolen levert je 10 keer de inzet op.

Gratis Spins bonus

In het spel zit ook een gratis spins bonus verwerkt, die je kunt draaien met de yin-yang symbolen. Je activeert de bonus door drie of meer van deze symbolen te draaien. Tijdens de bonus is hetzelfde win all ways principe actief, maar zijn er ook mystery symbolen die je winsten flink kunnen opkrikken. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende bonusspellen, met elk een eigen aantal gratis spins en mystery symbolen. Zodoende kun je bijvoorbeeld met 8 gratis spins en 88 mystery symbolen spelen maar ook met 20 gratis spins en slechts 8 mystery symbolen De mystery symbolen nemen een gehele rol in beslag en blijven plakken zodat de winstpotentie enorm oploopt.

De jackpots van Temple of Wealth

Dan nu waar het hele spel eigenlijk om draait: de jackpots. Je maakt bij Temple of Wealth (en de twee zusterspellen) kans op vier verschillende soorten jackpots. Dit doe je door in het basisspel een of meerdere rollen goud te laten worden en op een van deze rollen een wild te rollen. Zo wordt het jackpotspel gestart. Via een pick and click systeem moet je drie dezelfde symbolen zoeken. Elk symbool staat garant voor een van de vier jackpots.

Je maakt kans op de Mini Jackpot, die je minimaal 10 euro oplevert. Een trede hoger vinden we de Minor Jackpot, die minstens 25 euro waard is. Een flinke sprong naar de Major Jackpot, met een minimale waarde van 500 euro. Ten slotte is er de absolute klapper: de Grand Jackpot, die start op 5000 euro.

Conclusie: is Temple of Wealth de moeite?

Temple of Wealth is als onderdeel van drie slots van Play’N Go ontzettend goed gelukt. Voor een jackpot slot is het basisspel voldoende aantrekkelijk en het uitbetalingspercentage zonder jackpot nog hoog genoeg. De kans op een progressieve jackpot verhoogt het speelplezier enorm. Het is het dus zeker waard je eens te verdiepen in deze Aziatische wereld vol kansen op flinke prijzen.

Andere slots die we kunnen aanbevelen zijn Temple Quest Spinfinity en Lara Croft Temples and Tombs.

Pluspunten
  • Je maakt kans op één van de vier jackpots
  • Slechts 1,5% van je inzet wordt gebruikt voor het aanvullen van de jackpot
  • Je bepaalt zelf hoe de bonusronde eruit ziet
Minpunten
  • Een vrij standaard thema
© Copyright 2023 Gokkasten Stip