Temple of Treasure Megaways
3.0/5

Temple of Treasure Megaways


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Temple of Treasure Megaways

Temple of Treasure Megaways is een gokkast ontwikkeld door Blueprint Gaming met een thema over de Azteken. Dit spel is al in 2019 uitgebracht en is nu dus op GokkastenStip gratis speelbaar. Op grafisch vlak is alles tot inde puntjes verzorgd waardoor je het gevoel krijgt dat je jezelf in het Meso-Amerikaans gebied begeeft. Lukt het jou om de verborgen schatten te ontdekken?

Behalve het megaways spelmechanisme met 117.649 ways to win heeft Blueprint Gaming verschillende extra features toegevoegd. Zo is er een mysterie symbool dat in hetzelfde reguliere symbool kan veranderen, is er een gratis spins bonusronde en kun je zelfs de volatiliteit van de speelbonus bepalen. Waar mogelijk kunnen spelers ook de bonusronde kopen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,46% goed. De volatiliteit is hoog een met een enkele draai kun je maximaal €250.000 winnen.

Werking van de Temple of Treasure Megaways Slot

Het speelveld van Temple of Treasure Megaways bestaat uit een regulier megaways formaat. Er zijn 6 rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. De top rol bestaat uit een enkele rij van vier symbolen en kan winstcombinaties aanvullen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €10 per draai. Het speelveld is geplaatst op een Azteeks tempel met op de achtergrond de jungle.

temple of treasure megaways gokkast

De symbolen bestaan uit speelkaarten, drie met goud bedekte sieraden en een Azteeks masker. Zoals gebruikelijk betalen de kaarten het minste uit. Een winstcombinatie van zes van dezelfde soort is goed voor 1x tot 1,5x de inzet. Sieraden leveren een stuk meer op, draai er hier zes van voor een bedrag van 2x tot 5x de inzet. De masker is het meest waard en kan maximaal 50x de inzet opleveren.

Er is een wild symbool dat alleen op de bovenste rol verschijnt. Dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Verder werkt dit spel zoals je van andere megaways gokkasten gewend bent. Symbolen van winstcombinaties verdwijnen waarna er nieuwe symbolen ervoor in de plaats vallen. Zo kunnen er cascades aan winnende combinaties ontstaan.

Mysterie Symbolen

Tijdens het spelen kunnen er mysterie symbolen landen. Deze symbolen kunnen in elk uitbetalende symbool veranderen behalve het scatter symbool. Tijdens het testen van het demospel zorgden de mysterie symbolen tijdens het basisspel voor mooie uitbetalingen.

Gratis Spins Bonus

Zodra je vier scatters weet te landen dan gaat het bonusspel van start. Je kunt nu eerst de volatiliteit van de bonus selecteren. Je krijgt de keuze uit de volgende vier opties;

  • 15 gratis spins met minstens 324 ways to win
  • 10 spins met minimaal 2304 megaways
  • 5 gratis spins met minstens 10.000 ways to win
  • Een mysterie selectie waarmee een samenstelling van de bovenstaande opties wordt geselecteerd

Tijdens de bonusronde kun je door 3 of 4 scatters te landen 5 tot 10 extra spins verdienen. Bovendien is de winst vermenigvuldiger actief zodat elke winstreactie de multiplier met +1 verhoogt. Optioneel kun je waar mogelijk de bonusronde kopen. Dit kost je dan wel een bedrag van 100x de inzet.

Wat is onze beoordeling van Temple of Treasure Megaways

Dit is een vrij standaard megaways slot met niet al teveel extra features. Op visueel vlak klopt het allemaal en de mysterie symbolen kunnen tijdens het basisspel verrassende momenten opleveren. Als je eenmaal de free spins bonus bereikt dan ontgrendel je de volledige winstpotentie waardoor één draai een maximale uitbetaling van €250.000 kan opleveren.

Als je liever slots met meer opties speelt dan kunnen wij je Cops ‘n’ Robbers Megaways of Eternal Phoenix Megaways van Blueprint Gaming aanbevelen. Je kunt hier natuurlijk eerst onbeperkt genieten van het gratis demospel van Temple of Treasure Megaways. Voor geld spelen kan bij een legale goksite met een vergunning van de kansspelautoriteit zoals bijvoorbeeld Bet365.

Pluspunten
  • Mysterie symbolen tijdens het basisspel en de bonusronde
  • Standaard megaways spelmechanisme met oplopende multiplier tijdens de bonus
  • Bepaal zelf de volatiliteit van de bonusronde
  • Maximale winstpotentie van €250.000
Minpunten
  • Helaas heeft dit spel vrij standaard features
© Copyright 2023 Gokkasten Stip