Ted Megaways
5.0/5

Ted Megaways


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Ted Megaways

Ted Megaways is het vervolg van de hilarische Ted gokkast van Blueprint Gaming. Er worden regelmatig online slots geproduceerd van bekende film titels en Blueprint heeft al een reeks aan slots gebaseerd op film titels  ontwikkeld zoals The Goonies en Sausage Party.

Bovendien ontwikkeld deze spelprovider ook de leukste Megaways gokkasten en nu kun je dus van Ted Megaways genieten.

De grofgebekte Ted is terug, en hoe! Nu met 117.649 Megaways en leuke bonus features waaronder de Thunder Buddies Bonus en de Thunder Wheel. Helaas zijn er ten opzichte van de originele Ted slot ook een paar features verwijderd.

Hoewel dit technisch gezien een kloon is  van Return of Kong Megaways is het Blueprint Gaming prima gelukt om de hilariteit van de eerst Ted gokkast te behouden.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,03% en de variantie is hoog. De maximale winst dat je kunt behalen is maar liefst 50.000x de inzet!

Hoe werkt de Ted Megaways Gokkast?

Het speelveld is opgedeeld in zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol en een top rol met vier symbolen.

Inzetten kan al vanaf een dubbeltje tot maximaal 10 euro per draai.

Voor ongeduldige spelers heeft Blueprint Gaming de ‘Bonus Bet’ toegevoegd zodat je direct de bonusronde kunt spelen. Let er wel op dat dit 150x de inzet kost. Helaas kun je als Nederlandse speler geen gebruik maken van de bonus bet optie!

Wat premium symbolen betreft moet je het vooral van het Ted logo hebben want zodra je hier zes stuks van weet te landen pak je 50x de inzet.

De overige symbolen met een hogere waarde zijn Tami-Lyn, een boze eend en een kratje Ted Light die goed zijn voor 2x tot 5x de inzet bij zes dezelfde.

Een lagere waarde is toegekend aan de kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9, hiermee kun je 1x tot 1,5x de inzet winnen.

Ted zelf telt als wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatters.

Mystery Ted

Mystery Ted kan op willekeurige momenten vallen. Nu pakt Ted zijn lasergun om mystery symbolen op de rollen af te vuren.

De mystery symbolen kunnen uit alle symbolen bestaan behalve de wilds en scatters.

Ted kan tot maximaal 100 mystery symbolen op de rollen afvuren zodat dit een mooie extra feature is waar je met het basisspel leuk aan kunt verdienen.

Thunder Buddies Bonusronde

Om het Thunder Buddies bonusspel te bereiken zul je vier scatters moeten landen.

Optioneel kun je ook direct de bonusronde kopen en als je dan de mystery bonusoptie selecteert stijgt de RTP naar 97%.

In de basis ontvang je 12 gratis spins maar je krijgt de kans om aan het bonus rad te draaien om meer free spins en een minimaal aantal megaways te ontgrendelen. Let er wel op dat een draai aan het bonus wheel ook minder op kan leveren.

Tijdens de free spins bonus heb je te maken met een oplopende multiplier dat na elke winnende cascade met x1 stijgt. Bovendien kun je Ted symbolen opsparen om extra spins te verdienen en het aantal minimale megaways te verhogen.

De bonusronde kopen kan prijzig zijn, het is dus verstandig om de inzet te verlagen als je gebruik wilt maken van de ‘buy a bonus’ feature.

Wat vinden wij van de Ted Megaways Gokkast?

Hoewel dit op technisch vlak een kloon is van Return of Kong Megaways  en er aantal features ontbreken vergeleken met de eerste Ted Gokkast is deze nieuwe variant goed geslaagd.

Tijdens het spelen van het demospel zijn wij regelmatig aan het lachen gemaakt door de hilarische momenten van Ted.

Je moet het vooral hebben van de free spins bonus en ons advies is om de bonusronde te kopen maar dan met een lagere inzet dan dat je normaal gesproken speelt.

Speel Ted Megaways hier gratis of maak een account aan bij een legale online goksite. Als nieuwe speler kun je profiteren van een welkomstbonus. Betalen bij een Nederlands casino kan bovendien met iDEAL.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip