Tales of Asgard: Loki’s Fortune
4.0/5

Tales of Asgard: Loki’s Fortune


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Tales of Asgard: Loki’s Fortune

Slotprovider Play ‘N Go heeft met Tales of Asgard: Loki’s Fortune een nieuwe gokkast aan de Tales of Asgard serie toegevoegd. Dit is een reeks gokkasten met thema’s gebaseerd op de Noorse mythologie. Loki’s Fortune is een prachtig ontworpen spel met vrij unieke features.

Behalve dat deze gokkast voorzien is van het Cluster Pays mechanisme zijn er twee unieke features inbegrepen. Zo is er een Mystery Reveal feature en kunnen mystery symbolen opgesplitst worden. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,2% en de variantie is hoog. De maximale winst is 20.000x de inzet.

Loki, de zoon van Laufey en adoptiebroer van Thor heeft de troon van Odin in beslag genomen. Hij speelt dan ook de hoofdrol tijdens dit spel, ook als je een prijs hebt gewonnen.

Werking van Tales of Asgard: Loki’s Fortune

Het speelveld van Tales of Asgard: Loki’s Fortune bestaat uit vijf rollen met vijf rijen. In de basis zijn er 3.125 ways to win maar dat aantal kan met allerlei features flink uitgebreid worden. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai. Via het Cluster Pays spelmechanisme win je als er drie of meer gelijke symbolen elkaar aangrenzen. Versneld de rollen afdraaien kan via de Turbo Mode knop. Helaas kun je de ‘Auto Play’ functie niet gebruiken zodra je voor geld gaat gokken.

tales of asgard: loki's fortune slot

De premium symbolen van Tales of Asgard: Loki’s Fortune bestaan uit Odin en Thor. Hiermee pak je bij vijf van dezelfde soort slechts 1x de inzet voor Thor symbolen en 2x de inzet voor Odin symbolen. Dat lijkt erg laag maar omdat het aantal manieren om te winnen tussen de 3.125 en 100.000 ligt is het goed te doen.

Emblemen van dieren betalen iets minder uit. Pak je er hier vijf van dan ontvang je een bedrag van 0,75x tot 0,9x de inzet. Tot slot de runenstenen, deze zijn slechts 0,45x de inzet waard.

Loki telt als wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter (smaragd). Vijf wilds is goed voor een bedrag van 2x de inzet.

Mystery Symbolen

De mystery symbolen kunnen een waanzinnige uitbetaling opleveren. Zodra deze symbolen vallen zijn ze inactief. De wilds kunen mystery symbolen onthullen. Tales of Asgard: Loki’s Fortune kent twee soorten mystery symbolen.

  • Een enkelvoudige mystery symbool dat via wilds omgezet wordt naar hetzelfde uitbetalende symbool
  • Gesplitste symbolen waarmee het aantal ways to win wordt verdubbeld.

Als het lukt om een gehele scherm te vullen met mystery symbolen dan onthullen zij zichzelf zonder dat er een wild nodig is.

extra features

Loki’s Mischief feature

Tijdens het spelen kan de Loki’s Mischief feature op willekeurige momenten geactiveerd worden. Nu wordt één van de volgende features actief;

  • Wilds worden toegevoegd: Loki spiegelt zichzelf waardoor er 1 tot 3 wilds worden toegevoegd.
  • Scatters: Loki werpt twee smaragd scatters op het speelveld zodat je meer kans maakt op de gratis spins bonus.
  • Gespleten mystery symbolen: Loki werpt dolken op het speelveld waarmee symbolen worden opgesplitst.

Tales of Asgard: Loki’s Fortune Gratis Spins

Zodra je drie of meer smaragden weet te landen dan kan de gratis spins bonus van start gaan. Je ontvangt nu 8,12 of 15 free spins afhankelijk van het aantal scatters dat je draait.

Nu worden er meer wilds en mystery symbolen maar het scatter symbool wordt verwijderd zodat je geen extra spins kunt verdienen tijdens de bonus.

Wat is onze beoordeling van Tales of Asgard: Loki’s Fortune?

Als je een liefhebber bent van slots gebaseerd op de Noorse mythologie dan is Tales of Asgard: Loki’s Fortune zeker een gokkast om uit te proberen. Play ‘N Go heeft er een prachtig spel van weten te maken dat gevuld is met spannende features waarmee het aantal manieren om te winnen tot maar liefst 100.000 wordt uitgebreid.

Je moet het vooral hebben van de mystery symbolen en wilds zowel tijdens het basisspel als de free spins bonus. Wij hebben tijdens het testen van dit slot flink genoten.

Andere gokkasten met een Noors thema die je ook kunt proberen zijn Asgardian Stones van NetEnt en Ring of Odin van Play ‘N Go.

Pluspunten
  • Cluster Pays met standaard 3.125 ways to win
  • Via het splitsen van symbolen tot maar liefst 100.000 manieren om te winnen
  • Unieke features
  • Prachtig ontwerp en perfecte uitvoering van het thema over de Noorse mythologie
Minpunten
  • De gratis spins bonus valt een beetje tegen maar kan wel winstgevend zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip