Tales of Asgard Freya’s Wedding
3.0/5

Tales of Asgard Freya’s Wedding


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Tales of Asgard Freya’s Wedding

Als vervolg op Loki’s Fortune heeft Play ‘N Go de gokkast Tales of Asgard Freya’s Wedding uitgebracht. Thrym de ijskoning van Jötunheim staat centraal in dit verhaal. Hij zou Mjölnir (de hamer van Thor) hebben gestolen en wilde de hamer teruggeven onder voorwaarde dat hij met Freya kon trouwen. Loki bedacht een list waarbij Thor als Freya verkleed de ijsreuzen zou bezoeken. Zodra de reuzen voldoende beneveld waren vroeg Thor (nog steeds als Freya verkleed) of hij Mjölnir vast mocht houden. Met de hamer in zijn hand onthulde hij zijn ware gedaante en vernietigde alle aanwezige ijsreuzen.

De vormgeving van dit spel is prima uitgevoerd alleen vinden wij Tales of Asgard Loki’s Fortune er iets mooier uitzien. Dit spel heeft verschillende wild symbolen waaronder ook uitklappende wilds die voorzien zijn van een multiplier. Er is ook nog een gratis spins bonusspel met een wandelende wild waarbij elke stap voor een verhoging van de vermenigvuldiger zorgt. Dit spel heeft een hoog entertainment gehalte waardoor je wilt blijven spelen.

Het theoretische uitbetalingspercentage van 96,4% is prima. De variantie is medium en de maximale uitbetaling valt met 2.500x de inzet een beetje tegen.

Werking van Tales of Asgard Freya’s Wedding

Het speelveld van Tales of Asgard Freya’s Wedding is voorzien van vijf rollen, vier rijen met 30 vaste lijnen. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen op een van de vaste lijnen van links naar rechts weet te landen. Inzetten kan vanaf €0,30 tot maximaal €90 per draai.

Symbolen van runenstenen hebben de laagste waarde. Een winstcombinatie met vijf van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 1x tot 2x de inzet. Een kelk bier, een moot zalm en een stuk ham zijn iets meer waard, hiermee pak je 2,5x tot 3,5x de inzet. Heimdall, Loki en Thrym tellen als premiums en zorgen voor een maximale uitbetaling van 5x tot 10x de inzet.

De wild symbolen staan centraal bij dit spel. Zo zijn er reguliere Freya wilds waarmee winstcombinaties aangevuld of gevormd kunnen worden. Vijf wilds leveren een uitbetaling van 50x de inzet op. Over de andere wilds kun je hieronder meer ontdekken.

Here Comes Freya Wild

Op willekeurige momenten tijdens het basisspel wordt de Here Comes Freya feature geactiveerd. Met deze feature verschijnt een 1×4 symbool van Thor verkleed als Freya op de rollen. Dit wild neemt de gehele rol in beslag en is voorzien van een x2 multiplier. Als dit symbool verschijnt heb je gegarandeerd een winstcombinatie te pakken.

Gratis Spins Bonus

De scatters verschijnen alleen op de rollen 1, 3 en 5. Je hebt er drie van nodig om het bonusspel te bereiken. De Freya Wilds worden nu door Thor Wilds vervangen en zodra de bonusronde van start gaat krijg je een uitgeklapte Thor wild op de vijfde rol. Na elke draai verschuift het Thor wild een plekje naar links op waardoor de vermenigvuldiger met +1 wordt verhoogt. Uiteindelijk kan dit een maximale multiplier van x10 opleveren.

Je verdient geen vast aantal spins maar het maximale aantal is 30 gratis spins. De bonusronde kan doorgespeeld worden zo lang je een uitgeklapte Thor Wild op een van de rollen hebt. Als Thor uit het speelveld verdwijnt krijg je nog een respin toegekend. Verschijnt Thor dan weer dan gaat de bonusronde door totdat je 30 spins hebt gespeeld.

Wat vinden wij van de Tales of Asgard Freya’s Wedding Gokkast?

Het is lachen geblazen als je Tales of Asgard Freya’s Wedding speelt. Het grappige verhaal is door Play ‘N Go goed vertolkt en de uitklappende wilds zorgen voor actie tijdens het basisspel en de free spins bonusronde. Een hekelpunt is toch wel de magere maximale uitbetaling maar dat wordt deels goed gemaakt door het amusante spelverloop. Als je liever een een gokkast met een hogere uitbetaling speelt dan is Loki’s Fortune een optie.

Zoals je inmiddels van GokkastenStip gewend bent kun je alle gokkasten gratis uitproberen. Wij adviseren je om ook dit spel eerst uitgebreid te testen voordat je een gokje voor geld waagt. Andere slots met een vergelijkbaar thema zijn Odin Infinity Reels van ReelPlay en Odin’s Gamble van Thunderkick.

Pluspunten
  • Super grappig thema gebaseerd op de Noordse mythologie
  • Uitklappende wilds met multipliers
  • Gratis spins bonus met een wandelend wild met oplopende vermenigvuldiger
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is ons inziens veel te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip