Taco Brothers
4.0/5

Taco Brothers


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Taco Brothers

Heb je trek in een taco en zin om slots te spelen? Dan kun je het spel Taco Brothers van Elk Studio’s proberen want behalve taco’s eten kun je ook geld winnen. Op GokkastenStip.nl staan er nog geen spellen van Elk Studio’s maar dat gaat de komende maanden veranderen. Taco Brothers is de gokkast waarmee deze softwareontwikkelaar naam heeft weten te maken!

De Elk Studio slots zijn dankzij HTML5 namelijk direct speelbaar op een smartphone of tablet en het installeren van een flashplugin is niet nodig. Behalve dat de Elk Studio slots mobiel te spelen zijn gaat het ook nog eens leuke spellen met sensationele bonusrondes. Spelers met een smartphone of tablet kunnen gebruik maken van de tab functie

De RTP van dit spel is een respectabele 96,2% en de volatiliteit is medium. De maximale winst met een enkele draai bedraagt €75.000 oftewel 1.500x de inzet.

Het spel en de bonusrondes

Taco Brothers is een slotmachine met vijf rollen, drie rijen met 243 manieren om te winnen. Het spel gaat over de gebroeders Paso, Pepe en Pico die tijdens een van de bonusrondes uit de gevangenis moeten zien te blijven. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per spin.

De drie Taco gebroeders zijn het meeste waard en leveren bij een winstcombinatie van vijf stuks een bedrag van 100 tot en met 400 credits op. Een gitaar, cactus, fles tequila en schop leveren minder op. Hiermee pak je 20 tot maximaal 80 credits als je er vijf van hebt.

De gouden klok telt als wild en kan alle reguliere symbolen vervangen als dit tot een winstcombinatie leidt. Als het lukt om twee wilds te landen dan krijg je een respin waarbij de wilds blijven staan.

Wild Escape Bonusronde

Het Taco Brothers re-spin symbool kan re-spins geven waarmee je kans maakt om drie kluissymbolen te vergaren. Tijdens de bonus spins wandelt een van de Taco Brothers vanaf de vijfde rol vrolijk door het spel, dit is een zogenaamde lopende wildsymbool.

Heb je eenmaal drie kluizen verzameld dan gaat de Wild Escape bonusronde van start. De lopende Wilds vervangen alle andere symbolen behalve die van Cpt Diaz en Senorita. De gebroeders kunnen één voor één door Cpt Diaz gevangen genomen worden maar de senorita kan ze bevrijden. Zodra de drie broers allemaal opgesloten zijn wordt de bonusronde beëindigd .

Inzet strategie

Leuk en uniek is dat je linksonder via het spel niet alleen een inzet kunt instellen maar ook een strategie kunt selecteren. Je kunt een keuze maken tussen een Jumper, Leveller en Booster strategie waarbij er met een gevarieerde inzet wordt gespeeld.

Hartstikke leuk om te proberen en anders kun je met de reguliere inzetwaarden vanaf 10 eurocent tot maximaal 50 euro per beurt spelen.

Wat is onze beoordeling van de Taco Brothers Gokkast?

Taco Brothers werd door Elk Studio’s in 2015 uitgebracht en is nog steeds een hartstikke leuke gokkast om te spelen. De bonusronde zorgt voor spektakel en is uniek in opzet. Op grafisch vlak is alles tot in de puntjes verzorgd maar dat zijn we inmiddels wel gewend van deze slots ontwikkelaar.

Een andere gokkast die we je kunnen aanbevelen is de wat nieuwere Diable Reels. Een spel met Nudging en Stacked wilds. Mocht je Taco Brothers nog niet hebben gespeeld dan kun je hier het gratis demospel uitproberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip