Superman The Movie
4.0/5

Superman The Movie


Home » Superman The Movie

Superman The Movie is een van Playtech’s nieuwe online slots dat onder een licentie van DC Heroes is ontwikkeld. Playtech liefhebbers zullen zich vast de Marvel jackpot slots herinneren maar helaas verliep de licentie met Marvel in 2017 ten einde. Nu heeft Playtech een overeenkomst met DC Heroes afgesloten waardoor er een reeks nieuwe superhelden op de rollen verschijnen.

Dit spel heeft behalve de Crystal bonus en Save the Day Free Spins ook nog eens vier progressieve jackpots maar die zijn tijdens de demo niet actief. De DC Heroes jackpots zijn progressief en vergelijkbaar met de oude Marvel jackpots, je kunt hiermee dus een miljoenen prijs binnenslepen.

Het theoretische uitbetalingspercentage van Superman The Movie is 95,01% en de variantie is hoog. Wat opvalt is dat de symbolen op de Superman film uit 1978 zijn gebaseerd met Christopher Reeves als Clark Kent, Margot Kidder als Louis Lane en Gene Hackman als Lex Luthor.

Je zult binnenkort op GokkastenStip meer DC Heroes slots kunnen spelen zoals Batman Begins, Justice League, The Flash en Green Lantern.

Hoe werkt Superman The Movie?

Op visueel vlak ziet dit nieuwe Playtech slot er prachtig uit. Het speelveld bestaat uit vijf rollen, drie rijen en honderd lijnen. Voor geld spelen kan vanaf 60 eurocent tot maximaal 80 euro per draai.

Als je het type speler bent dat het liefst zo snel mogelijk speelt dan kun je via de ‘Turbo Mode’ de spins extra snel afspelen. De beste uitbetaling behaal je met het Superman symbool waarmee je bij vijf stuks 500 credits wint.

Weet je vijf keer Clark Kent of Louis Lane te landen dan levert het een uitbetaling van 250 munten op. Vijf keer Lex Luthor is goed voor 150 credits en de overige symbolen leveren 20 tot 100 munten op bij vijf dezelfde.

De Crystal Bonus

Als je het ‘Crystal Bonus’ symbool op de tweede, derde en vierde rol weet te landen gaat de bonusronde van start. Het spel bestaat uit een Pick&Click game waarbij je kristallen dient te selecteren.

Je kunt de volgende prijzen in de wacht slepen;

  • een 2x tot 5x multiplier
  • een reshuffle waarmee je opnieuw 14 kristallen krijgt
  • een geldprijs
  • het superman embleem waarmee je door kunt spelen
  • een groene kristal waarmee de bonus wordt beëindigt en je de winst krijgt uitbetaald

Dit is een leuke bonus dat voor extra verrassingen kan zorgen!

Save The Day Free Games

Met het ‘Free Games’ symbool op de rollen 1, 3 en 5 ontvang je tien gratis spins. Tijdens de free spins bonus is het Superman embleem een sticky wild en blijft dus op de rollen plakken tijdens de rest van de gratis spins.

Als de tien free spins zijn opgespeeld kan Superman de tijd terugdraaien, je krijgt nu een paar leuke animaties te zien waarna je opnieuw tien gratis spins krijgt.

De DC Super Heroes Jackpot

Dit spel is gekoppeld aan vier progressieve jackpots en die kun je winnen door een bonusspel te spelen. Het bonusspel werkt bij alle DC Heroes slots precies hetzelfde en kan op elk willekeurig moment geactiveerd worden.

De bonus bestaat uit ene soort Pick&Click spel waarbij je een aantal hexagons moet aanklikken die en kleur verhullen. De rode kleur is het eest van belang want daarmee kun je de Grand Jackpot winnen dat miljoenen euro’s kan opleveren.

Het is in ieder geval de bedoeling dat je een rij vormt met dezelfde kleuren waarmee je de desbetreffende jackpot wint.

Wat vinden wij van de Superman The Movie videoslot?

Wij waren al fan van de oude Marvel Jackpots en zijn blij dat Playtech nu een licentie heeft om een reeks DC Heroes gokkasten op de markt te brengen.

Superman The Movie ziet er op grafisch vlak goed uit en de bonusrondes zijn leuk bedacht. Zodra je dit spel bij een online casino voor geld speelt maak je ook nog eens kans op de jackpot en dat maakt dit slot echt fantastisch.

Gelukkig kun je dit spel ook prima met een smartphone of tablet spelen! Wij geven dit spel een bovengemiddelde waardering doordat we tijdens het spelen meerdere malen de bonusrondes hebben bereikt

© Copyright 2023 Gokkasten Stip