Super Wild Megaways
4.0/5

Super Wild Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Super Wild Megaways

Stakelogic heeft een licentie van Big Time Gaming weten te bemachtigen waardoor zij nu ook Megaways slots kunnen produceren. Super Wild Megaways is niet de eerste gokkast van Stakelogic met het Megaways mechanisme maar het is wel een van de eerste echte fruitkasten met dat gebruik maakt van dit systeem.

Elke gokker dat al een tijdje meedraait zal de Super Wild gokkast direct herkennen maar vanaf 324 tot 117.649 manieren winst behalen is uniek.

Bovendien is het theoretische uitbetalingspercentage met 96,07% behoorlijk goed en de variantie is hoog. Als je een liefhebber bent van oude fruitautomaten dan is ons advies om de Super Wild Megaways uit te proberen.

Hoe werkt de Super Wild Megaways Gokkast?

Het speelveld van de Super Wild Megaways gokkast is opgedeeld in zes rollen met twee tot zeven symbolen per rol. Winnende symbolen verdwijnen van het scherm en maken plaats voor nieuwe waardoor er kettingreacties ontstaan.

Het aantal actieve Megaways is per draaibeurt linksboven op de fruitkast zichtbaar. Voor geld spelen kan al vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per spin.

Als je een winnende combinatie weet te draaien kun je de winst proberen te verdubbelen met de gamble feature. Je kunt maximaal 5x en 125 punten proberen de winst te verdubbelen maar let op, je kunt de complete winst ook verliezen.

Wat zijn de symbolen waard?

De symbolen bestaan  in de basis voornamelijk uit fruitsoorten, rode zevens en klokken. De rode zevens zijn het meeste waard want bij zes stuks pak je 50x de inzet. De overige symbolen zijn kersen, citroenen, sinaasappels, peren, pruimen, klokken, druiven en meloenen en leveren 0.8x tot 7.5x de inzet op bij zes stuks.

Verder is er een wild symbool dat alle andere symbolen vervangt behalve het scatter mystery en free spins symbool. De crown scatter levert net zoals bij de originele Simply Wild gokkast een mystery prijs op dat tijdens de free spins bonus een behoorlijk bedrag kan opleveren (maximaal 10.000 credits).

De gratis spins bonus

Je hebt vier free spin scatters nodig om 12 gratis spins te winnen en elke extra scatter dat je draait levert nog eens 5 spins op. De spanning stijgt nu behoorlijk want na elke winnende combinatie loopt de multiplier met 1x op en dat kan oneindig doorgaan.

Tijdens de bonus kun je nog meer spins verdienen door minstens drie scatters te draaien. De maximale winst dat je met de bonusronde kunt behalen bedraagt maar liefst € 985.414,-!

Wat vinden wij van de Super Wild Megaways gokkast?

De samenwerking tussen Big time Gaming en Stakelogic lijkt uitermate geslaagd. Wat Megaways gokkasten betreft vinden wij de Super Wild Megaways na Monopoly Megaways tot een van de beste varianten behoren.

Dat komt natuurlijk doordat wij fan zijn van klassieke speelautomaten maar ook door het feit dat dit gewoon een superleuke fruitkast is om op te spelen. Het zou fantastisch zijn als Stakelogic ook van gokkasten als de Random Runner en de Club 2000 megaways varianten online zet.

Waar kan ik dit spel voor geld spelen?

Je kunt de Super Wild Megaways gokkast hier onbeperkt gratis spelen. Zodra je voor geld wilt spelen adviseren wij je om een account aan te maken bij een legale goksite.

Er zijn momenteel 10 aanbieders met een kansspelvergunning. Je kunt er één selecteren om bij te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip