Super Lucky Reels
3.0/5

Super Lucky Reels


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Super Lucky Reels

Vandaag hebben we een leuke ouderwetse gokkast in de aanbieding, online te spelen welteverstaan en gekoppeld aan een jackpot. Super Lucky Reels heeft vijf rollen met vijf winlijnen alleen worden de vierde en vijfde rol pas actief bij een inzet vanaf 10 of 15 credits.

Het draait bij deze fruitautomaat om de progressieve jackpot dat kan oplopen tot 50.000 euro maar er is ook een tot 10x multiplier en er zijn respins te verdienen. Het theoretische uitkeringspercentage is aan de lage kant met 95,24% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Super Lucky Reels Fruitautomaat?

Het spelen van de Super Lucky Reels is eenvoudig. Behalve de muntwaarde kun je ook de lijninzet instellen maar standaard speel je altijd met vijf lijnen. Je kunt met een minimale inzet van 1 eurocent tot maximaal 75 euro per ronde spelen. De Super Jackpot is alleen te winnen bij een maximale inzet dus als je voor de Super Jackpot wilt gaan moet je hier rekening mee houden.

super lucky reels gokkast

Het is verstandig om met alle rollen te spelen want behalve kans op de jackpot activeren de vierde en vijfde rol ook nog eens een directe winrol (vierde rol) en een vermenigvuldiging rol (vijfde rol).

Activeer alle rollen

Zodra je de lijninzet verhoogt tot tien tot vijftien credits wordt de vierde rol actief dat tot maximaal 1000 extra credits kan opleveren bij een winnende combinatie, de vijfde rol wordt actief bij een inzet vanaf vijftien credits waarbij een vermenigvuldiger tot maximaal 10x actief wordt. De vijfde rol bevat ook het respins symbool waarmee je tot vijf extra draaibeurten kunt winnen.

De respins kunnen retriggered worden wat nog meer gratis beurten oplevert. Dan rest er nog de progressieve jackpot dat wordt gedeeld met het spel Absolute Super Reels dat hier binnenkort ook te spelen is.  De jackpot stand kan dus snel oplopen en die is te winnen bij een combinatie van drie super lucky reels symbolen (alleen bij een maximale inzet actief).

Wat vinden wij van de Super Lucky Reels Fruitkast?

Vergeleken met de Super Multitimes Progressive is dit een fruitkast met meer mogelijkheden en een hogere jackpot stand. De jackpot loopt op naarmate je hoger inzet en de minimale jackpot stand is 500 euro en loopt op tot maximaal 50.000 euro maar dan moet je wel met 75euro per spin spelen.

De extra functies van de vierde en vijfde rol maken dit een spannend spelletje want hiermee verdien je cash prijzen, multipliers of respins.

Pluspunten
  • Respin feature
  • Activeer alle rollen voor extra features
  • Maak kans op een jackpot prijs
Minpunten
  • Een vrij lage jackpot stand
  • De RTP ligt iets onder het gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip