Super Joker Megaways
3.0/5

Super Joker Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Super Joker Megaways

Super Joker Megaways is een klassieke fruitautomaat van Stakelogic dat gebruik maakt van het Megaways mechanisme. Het ontwerp is van een traditioneel slot met fruitkast symbolen en een geruit achtergrond. Nu moet je niet verwachten dat je op 117.648 manieren kunt winnen want met 3 rollen is dat onmogelijk. Hoeveel ways to win er zijn kun je verderop in onze review ontdekken.

Het megaways mechanisme waarmee symbolen van winnende combinaties verdwijnen en plaats maken voor nieuwe is inmiddels wel bekend. Stakelogic heeft met Super Joker Megaways twee andere features toegevoegd waarvan je profijt kunt hebben. Je kunt optioneel de Super Stake feature activeren en er is de Super Joker Mode waarmee de winst naar de Super Meter wordt verplaatst en je met een dubbele inzet speelt. Ook dit spel is optioneel door direct de winst te collecteren.

De RTP is met 96,5% flink boven het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale winst met een enkele draai is €259.200.

Werking van de Super Joker Megaways Gokkast

Super Joker Megaways heeft een speelveld met drie rollen en 2 tot 8 symbolen per rol. Zodoende ontstaan er 512 manieren om te winnen. Voor geld spelen kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai. Een winstcombinatie wordt gevormd zodra je drie dezelfde symbolen weet te landen.

super joker megaways slot

De uitbetalingen van winstcombinaties zijn niet heel bijzonder maar het megaways mechanisme helpt je op weg. Er zijn slechts zes symbolen waarvan de kersen, citroenen en druiven met 0,2x tot 0,5x de inzet bij drie stuks het minste uitbetalen. Drie klokken, sterren en zevens zijn meer waard. Hiermee pak je 0,8x tot maximaal 5x de inzet.

Cascades aan lijnwinsten ontstaan dankzij het megaways spelmechanisme. Symbolen van winnende combinaties verdwijnen en maken plaats voor nieuwe. Tevens is het mogelijk om met een enkele draai verschillende winstcombinaties te maken.

Voor 2x de inzet kun je de Super Stake feature inschakelen waarmee er meer scatters (jokers) aan het spel worden toegevoegd.

Super Win Feature

De joker telt als scatter en als je er drie in zicht hebt wordt de Super Win Feature geactiveerd. Nu worden er een aantal prijzen getoond waarvan er één wordt geselecteerd en je weer terugkeert naar het basisspel. De hoogte van de prijs dat je wint is mede afhankelijk van het aantal scatters waarmee je de feature hebt geactiveerd. De uitbetaling kan schommelen tussen de 2x en 600x de inzet.

super win feature

Super Joker Mode

Zodra je meer dan 2x de inzet wint met Super Joker Megaways dan wordt de Super Joker Mode actief. Nu wordt de winst verplaatst naar de super meter en wordt de achtergrond blauw gekleurd. Het is een optionele feature want via collect kun je direct de winst innen en doorgaan met het basisspel.

Het voordeel van deze modi is dat twee scatters nu een uitbetaling van 2x tot 600x de inzet opleveren terwijl drie scatters een waarde hebben van 100x tot 600x de inzet.

Gok Feature

Er is ook nog een gok feature waarmee je gewonnen bedragen kunt verdubbelen of verviervoudigen door het spelen van een kaartspel gok feature. De winst verdubbelen kan door de kleur van de volgende kaart goed te raden. Om de winst te verviervoudigen zul

Wat vinden wij van de Super Joker Megaways Slot?

Super Joker Megaways is bijzonder geschikt voor spelers die graag de traditionele casino slots spelen maar net dat beetje meer willen. De RTP is lekker bovengemiddeld en via de Super Stake optie pak je meer jokers en maak je dus meer kans op de Super Win feature.

Tijdens het testen van het demospel lukte het ons om regelmatig de Super Win feature te activeren. Wij hebben ook de gok feature getest en de Super Joker Mode gespeeld. Voor een megaways slot met slechts drie rollen werkt het allemaal bijzonder goed.

Andere slots met fruitsymbolen en het megaways format dat we je kunnen aanbevelen zijn Hot Spin Megaways van iSoftBet en Twin Spin Megaways van NetEnt.

Pluspunten
  • Meer jokers met de Super Stake feature
  • Super Win Feature met vaste prijzen
  • Super Joker Mode voor een hogere uitbetaling met scatters
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten om te vermelden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip