Super Duper Cherry
3.0/5

Super Duper Cherry


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Super Duper Cherry

De Super Duper Cherry gokkast van Gamomat is een klassieke fruitmachine met slechts een enkele feature. Als je het type speler bent die liever slots met een behoorlijk aantal features speelt dan is het verstandig om Tombstone RIP van NoLimit City uit te proberen. Super Duper Cherry is gericht op spelers die niet van allerlei toeters en bellen houden. Behalve een extra cherry feature draait alles om het landen van winnende combinaties.

Gamomat is een Duitse softwareontwikkelaar die zowel fysieke speelautomaten als online gokkasten uitbrengt. Zodra je het demospel van de Super Duper Cherry gokkast opent zul je direct zien dat het om een fruitkast gaat. De symbolen bestaan uit fruitstukken, het aantal lijnen waarmee je speelt is instelbaar en de inzetstaffels zijn niet schrikbarend hoog.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,1% en de variantie schatten wij in op medium. De maximale uitbetaling is slechts 250x de inzet. Op zich niet erg hoog maar gelukkig win je regelmatig kleine geldbedragen waardoor je blijft spelen.

Werking van de Super Duper Cherry Fruitkast

Het speelveld van Super Duper Cherry bestaat uit vijf rollen, drie rijen met maximaal 20 lijnen. Je kunt het aantal lijnen waarmee je speelt instellen. Zo kun je met 5, 10 of 20 lijnen per beurt spelen. Wat inzetten betreft kun je gokken vanaf €0,01 (met 5 lijnen) tot maximaal €12 (met 20 lijnen) per draai. Winnende combinaties ontstaan zodra je drie dezelfde symbolen op een lijn hebt (uitgezonderd het kers symbool).

super duper cherry fruitmachine

De symbolen bestaan uit allerlei fruitstukken, klokken en rode zevens. Wat uitbetalingen aangaat leveren vijf citroenen of sinaasappels het minste op. Hiermee pak je namelijk 10x de inzet bij vijf stuks. Druiven en meloenen zijn goed voor 25x de inzet terwijl klokken en zevens 50x tot 250x de inzet waard zijn. Als je twee kersen weet te landen dan pak je ook een prijs, 2 tot 4 kersen leveren een uitbetaling van 0,25x tot 2,5x de inzet op.

Extra Cherries Power

Als je vijf kersen weet te landen dan wordt de Extra Cherries Power feature geactiveerd. De kers symbolen worden nu vervangen door een willekeurig symbool met een hogere waarde. Het is niet echt een bijzondere feature maar het wordt natuurlijk leuk als vijf kersen ineens klokken of zevens worden.

Wat is onze beoordeling van de Super Duper Cherry Fruitmachine?

Dit is echt een gokkast voor spelers die niet van allerlei ingewikkelde features houden. Ook startende spelers kunnen dankzij de vrij lage inzetstaffel prima terecht op deze gokkast. Onze voorkeur gaat meer uit naar fruitkasten zoals de Simply Wild gokkast. Het is een kwestie van inzetten en spelen maar.

Wij zullen binnenkort meer speelautomaten van Gamomat toevoegen. Voorlopig kun je hier genieten van het gratis demospel. Wilde je vandaag nog voor geld gokken dan kunnen wij je BetCity Casino aanbevelen. Hier pak je als nieuwe speler een royale welkomstbonus van 100% tot maximaal €200.

Pluspunten
  • Perfect spel voor de startende speler
  • Regelmatig kleine uitbetalingen
  • Vijf kersen zorgen voor een extra feature
Minpunten
  • De maximale uitbetaling is wat ons betreft iets te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip