Super 6 Timer
3.0/5

Super 6 Timer


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Super 6 Timer

Dat Stakelogic waanzinnige klassieke speelautomaten weet te ontwikkelen is reeds bekend. Meestal worden fysieke gokkasten nagemaakt maar de Super 6 Timer gokkast is origineel en momenteel exclusief te spelen bij BetCity Casino. Dit spel is losjes gebaseerd op de Supertimer maar dan met zes aparte games waardoor je veel meer lijnen kunt activeren.

Behalve een gok feature waarmee je prijzen kunt verdubbelen kun je met dit spel ook de Super Stake activeren. Zodoende kun je gebruik maken van de Nudge-Functie waarmee je aan het einde van een draaibeurt extra kans op winst maakt. Bovendien zijn er dubbele symbolen maar daar kun je verderop in onze review meer over ontdekken.

Het theoretische terugbetaal percentage is 95% en wij schatten de variantie in op laag. De maximale winst is onbekend maar zal afhankelijk zijn van het aantal rollen of games waarmee je per draai speelt.

Werking van de Super 6 Timer Gokkast

De Super 6 Timer heeft acht rollen en zes aparte games dat je kunt activeren via de ‘Select Games’ knop. Inzetten kan al vanaf €0,20 tot maximaal €100 per game. Als je dus met zes games tegelijk speelt kun je met maximaal €600 per spin spelen.

super 6 timer gokkast

De symbolen bestaan uit de traditionele fruitstukken en jackpot zakjes, jokers, zevens en kronen. Wat uitbetalingen aangaat ligt het er aan met welke inzet en met hoeveel games je speelt. Bij het activeren van een enkel spel met drie rollen en een inzet van €1 pak je met drie sinaasappels, peren, pruimen of citroenen 4x de inzet. Frambozen, meloenen, zevens en kronen leveren 8x de inzet op. Drie goud zakjes zijn goed voor 20x de inzet. Een enkele joker kan een bedrag van 1x tot 20x de inzet opleveren.

De Gok functie

Zodra je een winstcombinatie pakt krijg je de optie om de gok functie te gebruiken. Dit is een kop of munt spel waarmee de winst kunt verdubbelen maar let op dat je ook het gehele bedrag kunt verspelen.

Andere Games activeren

Je kunt optioneel andere games activeren waarmee het aantal winstlijnen wordt uitgebreid. Per game komen er vijf winstlijnen bij en dat kan oplopen tot maximaal 30 lijnen als je zes games activeert. Als je een inzet van €1 hanteert zul je met zes games € 6 per draai spelen.

winnende combinaties

Super Stake Optie

Om de Super Stake optie te activeren zul je met zes games (acht rollen) tegelijk moeten spelen. Nu worden de nudges op de rollen 2, 4, 6 en 8 actief. Na elke draaibeurt wordt de nudge-functie actief en maak je extra kans op een winstcombinatie. Let er wel op dat de inzet wordt verdubbeld, dat houdt in dat je bij een maximale inzet met €1200 per spin speelt. Het maakt de Super 6 Timer een prima gokkast voor spelers die graag met hoge inzetten per spin spelen.

Wat is onze beoordeling van de Super 6 Timer Gokkast?

De Super 6 Timer is een prima gokkast dat met name spelers die graag met hoge inzetlimieten willen spelen zal aanspreken. Gelukkig is er ook een inzetstaffel voor spelers met een kleiner speelbudget want je kunt al vanaf €0,20 per game spelen.

De kans op winst wordt wel steeds groter naarmate je meer games activeert. Als liefhebber van oude gokkasten kan je ook de Old Timer van Round Circle of de Big Cash Game Arcade van Stakelogic uitproberen.

Pluspunten
  • Activeer tot 6 games tegelijk
  • Speel met maximaal 8 rollen en 30 lijnen
  • Activeer Nudges met de Super Stake optie
Minpunten
  • Wees voorzichtig met inzetten want het kan hard gaan
© Copyright 2023 Gokkasten Stip