Sun Quest
2.0/5

Sun Quest


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Sun Quest

Sun Quest is een fruitautomaat van MicroGaming dat je bij elke online casino met Microgaming gokkasten kunt spelen. Dit spel heeft vijf rollen, drie rijen en negen winlijnen dat je kunt activeren. Deze gokkast werd in 2013 uitgebracht. Dit thema heeft een sprankelende uitstraling met traditionele fruitsymbolen.

Gelukkig is Sun Quest nu ook mobiel speelbaar waardoor het ook een geschikt spel is voor spelers met een smartphone of tablet. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,22% en dat is best goed voor een wat oudere Microgaming slot.

Hoe werkt de Sun Quest Gokkast?

Inzetten kan vanaf € 2,25 tot maximaal € 18 per draai als je voor geld speelt. De symbolen bestaan uit zowel fruitsymbolen die een lage waarde hebben en Bar, klokken, zevens en diamanten waarmee je bij vijf stuks 1.000 credits pakt. Alle uitbetalingen van de andere symbolen kun je terugvinden in de prijzentabel. Toch nemen we hier nog even alle symbolen met je door.

  • Bar, Klokken, Zevens en Diamanten zijn de premium symbolen en leveren bij vijf stuks 700 tot maximaal 1.000 munten op
  • Kersen, aardbeien, citroenen, meloenen en sinaasappels leveren 50 tot maximaal 600 munten op.
  • Het SunQuest muntstuk is goed voor 10.000 credits

Het Sun Quest symbool (een gouden munt) kan echt voor vette winst zorgen want 5 Sun Quest symbolen levert snel 10.000 credits op.

sun quest slot

Extra Features

Dit fruitige video gokkast heeft een aantal extra features zoals de scatter waarvan er drie nodig zijn om een extra multiplier te krijgen.

De scatters betalen heen en weer (win both ways) uit terwijl de overige symbolen alleen een uitbetaling opleveren van links naar rechts.

Het werkt als volgt;

  • 3 scatters: 5x multiplier
  • 4 scatters: 20x multiplier
  • 5 scatters: 50 x multiplier

Dan is er nog het wild symbool dat alle symbolen vervangt als dit tot winst leidt (behalve de scatter). Er is helaas geen free spins bonus, je zult het moeten doen met de vermenigvuldigers. Als je met een maximale inzet speelt kun je €20.000 winnen.

Wat vinden wij van de Sun Quest slot?

Sun Quest is een verouderd slot van Microgaming maar is nu wel mobiel te spelen. Als je graag slots speelt die niet al te veel features hebben dan is Sun Quest zeker een aanrader. Wij hebben dit spel uitgebreid getest en zijn er niet echt van onder de indruk. De RTP is onder het gemiddelde en het spel lijkt meer op een fruitautomaat dan video slot.

Een minpuntje is dat er geen gratis spins bonus te winnen valt. Speel je liever een Microgaming gokkast dat volgepropt is met spannende bonus functies dan kunnen wij Jurassic Park aanraden. Een andere optie is Reel Strike, een video slot met een zeevis thema en een gratis spins bonusspel.

Pluspunten
  • Scatters die win both ways uitbetalen
  • De scatters krijgen een wild multiplier tot maximaal 50x
Minpunten
  • Het uitbetalingspercentage is iets onder het gemiddelde
  • Je kunt beter één van de Stakelogic fruitautomaten spelen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip