Strolling Staxx Cubic Fruits
2.0/5

Strolling Staxx Cubic Fruits


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Strolling Staxx Cubic Fruits

Eén van de videoslots uitgebracht in het begin van 2019 is NetEnt’s Strolling Staxx Cubic Fruits. Dit is een fruitkast met fel gekleurde fruitsymbolen in blokvorm met vijf rollen en drie rijen. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 300 euro per spin (zodra de bonus bet actief is) en er zijn 10 winlijnen. De RTP bedraagt 95,98% en de slot is van gemiddelde variantie.

Ondanks de belofte van NetEnt om in 2019 een verbeterde lijn aan slots uit te brengen is dat met de Strolling Staxx gokkast niet zo goed gelukt. De fruit slot ziet er op zich leuk uit alleen bestaan alle symbolen uit vierkantjes en is het spelverloop niet echt spannend te noemen. Toch zal menig speler Strolling Staxx wel hartstikke leuk vinden om te spelen. Wij adviseren je echter om de gokkast Dead or Alive 2 te proberen want dat is echt een van NetEnt’s nieuwste top slots.

Strolling Stax Cubic Fruits in de basis

De fruitsymbolen spatten van het scherm en de meloen is het meeste waard, met vijf meloenen ontvang je 500 munten. De andere fruitsymbolen bestaan uit pruimen, kersen, citroenen, aardbeien en meloenen en deze leveren een uitbetaling van tussen de 100 en 150 munten op. Symbolen met een lagere waarde zijn de kaartsymbolen A, K, J en Q. Dankzij het colossal systeem kunnen symbolen ook in blokken van 2x tot 3x voorkomen en daarmee kun je het scherm met winnende symbolen vullen.

Er is een bonus bet optie aanwezig en als je deze activeert speel je met 15 munten per bet level en wordt de extra chance actief tijdens de Strolling Staxx re-spins.

Strolling Staxx Re-spins

Als het lukt om een complete rol aan stacked symbolen vol te krijgen dan gaan de Strolling Staxx re-spins van start. Elke re-spin verschuiven de stacked symbolen een rol naar links totdat deze uit het scherm verdwijnen. Mocht je tijdens de re-spins weer een stack weten te krijgen dan blijven de re-spins actief totdat ook deze stack uit het oog is.

Met de re-spins kun je behoorlijk wat winnende combinaties vergaren en in het bijzonder als de bonus bet geactiveerd is.

Onze Conclusie

Dit is zeker niet onze favoriete NetEnt gokkast maar zoals eerder gezegd zullen er spelers zijn die dit wel een vette fruitkast vinden. Qua uitbetalingspercentage en RTP is het wellicht beter om op een andere NetEnt slot een gokje te wagen. Probeer anders NetEnt’s eerste release in 2019, Turn Your Fortune dat een betere RTP en bonussysteem heeft.

Ben je toch benieuwd naar dit spel dan adviseren wij je om het gratis spel hier te spelen. Klik op de knop Demo Spel en speel voor fun.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip