Street Racer
3.0/5

Street Racer


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Street Racer

Street Racer is één van de nieuwe gokkasten van Pragmatic Play met een straatrace thema dat een beetje lijkt op Drive: Multiplier Mayhem van NetEnt.

Elke maand brengt Pragmatic Play verschillende nieuwe releases uit en dat gaat helaas soms ten koste van de kwaliteit. Nu is Street Racer zeker niet slecht om te spelen maar dit slot had wat ons betreft wat spannender mogen zijn.

Het komt erop neer dat je het tegen andere straatracers opneemt waarmee je symbolen kunt opwaarderen of zelfs de gratis spins bonus kunt bereiken.

De straatrace neemt plaats op de Las Vegas Strip waar je de Las Vegas Eiffeltoren en MGM Lion ziet.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,52% en de variantie is aan de hoge kant.

De Street Racer Gokkast in de basis

Het speelvlak van Street Racer bestaat uit 5 rollen, vier rijen met 40 vaste lijnen. Direct geld inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per draai. De maximale uitbetaling had wat ons betreft iets hoger gekund want met 2.000x kun je maximaal 200.000 euro winnen.

street racer gokkast

Wat premium symbolen betreft zul je het moeten doen met de vijf deelnemers van de straatrace waarmee je een uitbetaling vanaf 2,5x tot maximaal 10x de inzet kunt winnen als je vijf dezelfde straatracers draait.

Een lagere waarde verdien je met de vier kaartsymbolen harten, schoppen, ruiten en klaveren. Draai vijf dezelfde symbolen met een lage waarde voor een bedrag van 0,6x tot 1,25x de inzet.

De stopwatch telt als wild en komt alleen voor op de rollen, 2, 3 en 4. Dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Verder valt er tijdens het basisspel helaas weinig te beleven.

wild symbolen

De Free Spins Bonus

Om gratis spins te verdienen heb je drie scatters nodig die alleen voorkomen op de rollen 1, 3 en 5. Voordat je aan de straatrace bonus begint zul  je eerst een deelnemer moeten selecteren die invloed heeft op het aantal spins en de hoogte van de uitbetaling.

De deelnemers zijn;

  • FireFly: 12 gratis spins met een uitbetaling van 12,5x de inzet voor de racer
  • Alpha: 11 gratis spins met een uitbetaling van 18,75x de inzet voor de racer
  • Bolt: 10 gratis spins met een uitbetaling van 25x de inzet voor de racer
  • Ignite: 9 gratis spins met een uitbetaling van 37,5x de inzet voor de racer
  • Vapor:  8 gratis spins met een uitbetaling van 50x de inzet voor de racer

Er wordt nu ook een nitreuze bus als nieuw symbool toegevoegd. De bonus bestaat uit 5 levels en je start dus met level 1 waarna je nog eens vier keer een upgrade kunt verdienen door drie nitro bussen te verzamelen.

Met elke level dat je behaalt ontvang je drie extra spins en wordt het symbool van de straatracer opgewaardeerd.

Wat is onze beoordeling van de Street Racer Gokkast?

Als je gek bent op snelle auto’s en van straatraces houdt dan is dit een slot voor jouw! Op visueel vlak ziet Street Racer er prima uit maar tijdens het basisspel zul je weinig actie beleven. Je moet het dus van de free spins bonus hebben maar het kan best lang duren voordat je de bonusronde bereikt.

De free spins bonus is leuk bedacht, je kunt dankzij het upgrade mechanisme de uitbetaling van de straatracer opwaarderen en dat kan best hard gaan.

Ons advies is om even het demospel te testen of probeer anders de Rally 4 riches gokkast van Play ‘N Go, een slot met een klassieke opstelling dat volgepropt is met leuke features.

Pluspunten
  • Wild symbolen tijdens het basisspel
  • Selecteer een streetracer om de free spins bonus te bepalen
  • Je kunt vijf levels ontgrendelen met het bonusspel
Minpunten
  • Het basisspel gaat snel vervelen
  • De maximale uitbetaling is aan de lage kant
© Copyright 2023 Gokkasten Stip