Streak of Luck
3.0/5

Streak of Luck


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Streak of Luck

Wanneer je op gokkasten of video slots gaat spelen kun je altijd een beetje geluk gebruiken, nu heeft Playtech dat waarschijnlijk letterlijk opgevat want met het spel Streak of Luck heb je weinig tot geen geluk nodig om in de prijzen te vallen. Met dit spel heeft Playtech echt een schitterende video gokkast op de markt gebracht, geschikt voor elke type speler.

Zo kun je tot maar liefst 60 free spins verdienen met een 2x multiplier maar dan moet je wel 9 keer achter elkaar winnen. Een klein nadeel is het lage uitbetalingspercentage van 94,96%.

Hoe werkt de Streak of Luck Gokkast?

De opstelling van de streak of Luck gokkast bestaat uit vijf rollen met vier rijen en 50 vaste lijnen. Per lijn kun je met een inzet van 1 eurocent tot maximaal 5 euro spelen waardoor het voor spelers met een klein en groot budget leuk is om te spelen. Het belangrijkste is dat dit spel veel speelplezier en spannende momenten oplevert, juist datgene dat je verwacht van een gloednieuw video slot.

Aangezien het aantal lijnen niet instelbaar is kun je gokken vanaf 50 eurocent tot maximaal 20 euro per draai. Wat direct opvalt zodra je het spel Streak of Luck opent is de jackpot meter aan de rechterkant. Als het jouw lukt om tien keer achtereenvolgend een winnende prijs te draaien win je de jackpot prijs maar met vier tot negen achtereenvolgende winsten win je vanaf vijf zestig gratis spins.

De premium symbolen bestaan uit Maneki katten, lieveheersbeestjes, gouden munten en hoefijzers. Vijf symbolen van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling vanaf 100 tot 250 munten. Een lagere waarde is toegekend aan de kaartsymbolen, het klavertje vier en eikelnoot. Vijf stuks van dezelfde soort levert 25 tot 75 credits op.

Dice Bonus

Streak of Luck bevat ook nog een spannende potje dobbelen dat wordt geactiveerd zodra je drie bonussymbolen ontvangt op de rollen 1, 3 en 5.

Het aantal keren dat je de dobbelstenen mag werpen hangt af van hoeveel staffels je bij de jackpotmeter krijgt. Je kunt geldprijzen winnen of extra worpen met de dobbelstenen.

De Free Spins Bonus

Doorgaans heb je scatters nodig om de free spins bonus te bereiken maar bij Streak of Luck gaat het om achtereenvolgende winnende combinaties. Lukt het jouw om vier keer achter elkaar te winnen dan ontvang je 5 free spins met een 2x multiplier.

Tijdens de free spins zijn er twee extra wilds actief tenzij je het maximaal aantal free spins (60) weet te winnen want dan zijn er drie wilds. Lukt het om met de free spins de Dice bonus te behalen dan worden de winsten tijdens deze bonus ook verdubbeld.

Hoe win je de Jackpot?

Om de jackpot binnen te slepen zul je 10 keer achter elkaar een winnende combinatie moeten draaien. Het lijkt een onmogelijke taak maar als het je lukt dan win je het jackpot bedrag.

De jackpot kan oplopen tot ruim 100.000 euro! Vervolgens is er nog een wild en scatter waarmee je extra prijzen en gratis spins kunt winnen maar daar houdt het niet bij op. Als je liever een slot speelt met een gangster thema dan is The Slotfather een goede optie. Er valt voldoende te beleven met dit spannende spel en wie weet is dit wel jouw geluksdag.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip