Sticky Bandits Wild Return
4.0/5

Sticky Bandits Wild Return


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Sticky Bandits Wild Return

De Sticky Bandits zijn terug van weggeweest met Quickspin’s Sticky Bandits Wild Return gokkast. Het thema speelt zich af in een saloon in het wilde westen gevuld met whisky, sigaren, pistolen en schedels.

Deze remake van Sticky Bandits heeft er nu een boef bij waardoor je met een drietal bandieten te maken krijgt in plaats van twee. De drietal bandieten vormen tevens de belangrijkste symbolen en komen als massive symbolen voor (blokformaat van 2×2 of 3×3).

Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,22% en de variantie is hoog. Slots met een Wild West thema komen regelmatig voor, denk bijvoorbeeld aan NetEnt’s Dead or Alive 2 of Play ’n Go Golden Colts gokkast.

Hoe werkt de Sticky Bandits: Wild Return Gokkast?

Sticky Bandits: Wild Return heeft vijf rollen, vier rijen en veertig vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 100 euro per spin. Er  is een reguliere wild tijdens de basis en een sticky wild dat alleen tijdens lucky shot bonus voorkomt.

Dit spel heeft een aantal unieke bonus features zoals een Lucky Shot free spins bonus en een Quick slot bonus waarmee je tot 500x de totale inzet kunt winnen met een enkele draaibeurt.

De megasymbolen bestaan uit drie bandieten en komen in een blokformaat van 2×2 of 3×3 voor waardoor je eenvoudig winnende combinaties kunt vergaren.

Standaard symbolen en uitbetalingen

De premium symbolen op de rollen bestaan uit drie bandieten, een fles whisky, en een doos met sigaren. Lukt het om vijf van de premiums op een winlijn te krijgen dan kun je een uitbetaling 5x tot 20x de totale inzet verwachten.

De kaartsymbolen A, K, Q en J hebben een lagere waarde, een winnende combinatie van vijf kaartsymbolen is goed voor 0.15 tot 1.25x de inzet. De speciale symbolen zijn de scatters (doodskoppen), het wild en de sticky wild.

Lucky Shot free spins

Lukt het jouw om drie scatters te landen (doodskoppen) dan ontvang je zeven free spins om de bonusronde te spelen. Elke keer dat een bandiet symbool verschijnt wordt de Lucky Shot feature geactiveerd, er wordt een schot afgevuurd waardoor een willekeurig symbool een wild wordt.

De bandiet zelf wordt een sticky wild en blijft gedurende het restant aan gratis draaibeurten staan. Dit is een lucratieve bonus dat regelmatig voorkomt!

Quick Slot bonus

De Quick Slot bonus wordt geactiveerd zodra een quick slot symbool (klassieke fruitkast) op de laatste rol belandt. Je krijgt nu de kans om 1 tot 3 draaibeurten op de eenarmige bandiet te spelen. Lukt het je om drie zevens op een lijn te krijgen dan win je 500x de totale inzet!

Wat vinden wij van de Sticky Wild: Wild Return gokkast?

Het is Quickspin wederom gelukt om een top slot te produceren. Visueel ziet dit spel er goed uit en via de massive symbolen en de sticky wilds kun je leuk verdienen. Via de Quick Slot bonus speel je op een eenarmige bandiet waarmee  je tot 500x de inzet kunt winnen dat uitkomt op 50.000 euro als je met 100 euro per spin speelt.

Vanaf  heden is dit spel beschikbaar bij alle online casino’s met Quickspin spelletjes. Ons advies is uitsluitend bij een lage goksite een account aan te maken zodat je veilig en vertrouw voor geld kunt spelen..

Pluspunten
  • Free spins bonus
  • Extra features zoals Mega symbolen
  • De RTP komt boven het gemiddelde uit
  • Op visueel vlak goed uitgewerkt
Minpunten
  • Vrij lage maximale uitbetaling
© Copyright 2023 Gokkasten Stip