Stay Frosty
3.0/5

Stay Frosty


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Stay Frosty

Via Betsoft kun je het aankomende kerstfeest vieren met de Stay Frosty gokkast. Frosty the Snowman brengt je in de kerststemming tenzij het natuurlijk de sneeuwpop uit Krampus is. Gelukkig is de sneeuwpop van deze gokkast goed geaard en staat je dan ook vriendelijk toe te lachen terwijl je een slinger aan de rollen geeft.

Het is Betsoft met Stay Frosty goed gelukt om je alvast in de kerststemming te brengen. De besneeuwde rollen zijn voorzien van symbolen met rendieren, kerst hulpjes, een kerst sok en allerlei snoepgoed. Extra prijzen winnen kan dankzij de Sticky Wilds en een spannende bonusronde.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,21% en de variantie is medium. De maximale winst bedraagt 922x de inzet, dat valt dus een beetje tegen maar dat mag de pret niet drukken.

Werking van de Stay Frosty Gokkast

Het speelvlak van Stay Frosty is opgedeeld in vijf rollen, vier rijen met 100 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,50 tot maximaal €112,50 per draai. Wat symbolen aangaat leveren de kerst versierde kaartsymbolen het minste op, draai er hier vijf van dezelfde soort van voor een uitbetaling van 0,32x tot 0,64x de inzet.

free spins bonus

Een kerstcadeau, gouden klokken, sneeuwbol en kerst sok zijn meer waard. Draai er hier vijf van voor een bedrag van 0,96x tot 2x de inzet. De twee kerst hulpjes leveren het meeste op en zijn goed voor een uitbetaling van 4x tot 8x de inzet.

Frosty the Snowman telt als wild symbool en komt alleen voor op de 2e, 3e en 4e rol. Zodra een wild deel uitmaakt van een winnende combinatie blijft dit symbool voor twee draaibeurten op de rollen plakken. Verder moet je het voornamelijk hebben van de gratis spins bonus waar je hieronder meer over kunt ontdekken.

De Free Spins bonusronde

De rendier van Stay Frosty die je toelacht is de scatter en je hebt er hier drie van nodig voor het spelen van de gratis spins bonus. Het aantal spins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal scatters dat je weet te landen. Je ontvangt met drie scatters 10 spins en elke extra scatter zorgt voor vijf extra draaibeurten.

Tijdens de bonus blijven alle wilds die deel uit maken van een winstcombinatie de gehele bonusronde plakken. Zodoende kun je aan het einde van de bonus de eerste drie rollen met wild symbolen vullen.

Er is ook een optie om de bonusronde te kopen maar helaas kun je daar straks bij Holland Casino geen gebruik van maken. Het kopen van de bonus kan vanaf 65x de inzet voor tien spins tot maximaal 225x de inzet voor twintig spins.

Wat is onze beoordeling van de Stay Frosty Gokkast?

De Stay Frosty gokkast ziet er mooi uit en heeft een paar leuke features waarmee je extra prijzen kunt winnen. Grafisch, ziet het er ook allemaal goed uit. Een voordeel van dit spel is dat je tijdens de basis al profijt hebt van de Sticky Wild respins waardoor je niet compleet afhankelijk bent van het bonusspel.

Tijdens de free spins bonus wordt het echt spannend want hier kun je dus drie rollen met wilds vullen en dat kan een hoge uitbetaling opleveren. Waar Betsoft wel de plank een beetje mee misslaat is met de maximale uitbetaling. Dat kan wat ons betreft beter want 922x de inzet is geen vetpot voor een kerst slot.

Dit wordt waarschijnlijk de laatste kerst gokkast die wij dit jaar plaatsen. We hebben er voor 2021 nu behoorlijk wat toegevoegd. Zo hebben we inmiddels reviews Santa’s Stacks, Santa’s Wonderland, Scrooge Megaways, en Wild Stocking geplaatst. Speel je liever geen slot met een kerst thema dan kunnen wij je Wild Flower van Big Time Gaming aanbevelen. Probeer het gratis demospel van Stay Frosty! Wij wensen je alvast veel speelplezier!

Pluspunten
  • Sticky Wild respins tijdens het basisspel
  • Gratis spins bonus waarmee wilds to het einde van de bonus kunnen blijven plakken
  • Prima RTP
Minpunten
  • De maximale uitbetaling valt een beetje tegen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip