Star Clusters Megaclusters
4.0/5

Star Clusters Megaclusters


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Star Clusters Megaclusters

Star Clusters Megaclusters is het eerste Big Time Gaming slot dat gebruikt maakt van een nieuw spelmechanisme, namelijk Megaclusters. De opzet van dit spel is ook uniek met edelstenen als symbolen gezet in een soort van futuristische handbediening waarmee je een kosmische reis kunt maken.

Megaclusters lijkt in eerste instantie veel op het Cluster Pays mechanisme maar zodra je een cluster van vijf dezelfde symbolen draait sprokkelen de symbolen van die de winstcombinatie vormden uiteen om per symbool vier kleine symbolen te worden.

Wij hebben hoge verwachtingen van dit nieuwe Megaclusters systeem en verwachten dat vanaf volgend jaar andere spelproviders een licentie aan zullen vragen om het Megaclusters mechanisme aan hun online slots toe te voegen.

Vooralsnog is het even afwachten of dit systeem aanslaat en of Big Time Gaming überhaupt licenties gaat verschaffen. Het theoretische uitkeringspercentage van Star clusters Megaclusters is 96,54% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Star Cluster Megaclusters Gokkast?

Star Clusters Megacluster bestaat in de basis uit een speelveld met 4×4 grote symbolen. Het speelveld wordt groter zodra je de free spins bonus bereikt want dan speel je op een 8×8 grid.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro. Via de free spins bonus kun je een maximale uitbetaling van 23.000x de inzet winnen.

De symbolen bestaan uit een reeks gekleurde edelstenen met een waarde vanaf 10x tot 25x de inzet bij een cluster van 25 dezelfde edelstenen.

Er zijn twee soorten wilds, een reguliere wild dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter en een Go Wild waarmee je ook nog een multiplier verdient dat ongelimiteerd op kan lopen zo lang je maar winnende clusters blijft draaien.

Het Megaclusters Mechanisme

Het Megaclusters mechanisme wordt actief zodra je een cluster van vijf dezelfde symbolen weet te vormen. De symbolen van de winstcombinatie vallen uiteen waardoor er per symbool vier kleine symbolen ontstaan.

Pak je met de kleine symbolen ook een winstcombinatie dan verdwijnen ze om plaats te maken voor nieuwe kleine symbolen en dat gaat door totdat je geen winstcombinaties meer maakt.

In de basis is het speelveld een grid van 16 grote symbolen maar dankzij winreacties kun je dit dus uitbreiden naar een speelveld met 64 kleine symbolen. Het klinkt allemaal misschien ingewikkeld maar het principe is vrij eenvoudig en na een paar draaibeurten begrijp je precies wat er gaande is.

De Free Spins Bonus

De gratis spins bonus is net zo uniek als het spel in de basis. Om free spins te verdienen zul je vijf keer achter elkaar een winstcombinatie aan clusters moeten landen.

Je ontvangt nu 2 gratis spins en voor elke winstreactie na de vijfde krijg je nog een extra spin toegekend. Mocht je het geluk hebben dat je de gold Wild multiplier in de basis hebt gepakt dan wordt de vermenigvuldiger hiervan meegenomen naar de free spins bonus.

Zodra de gratis spins van start gaan wordt het speelveld vergroot naar een grid van 8×8 grote symbolen en met winstreacties kun je dan in totaal een 16×16 speelveld ontgrendelen met 256 Megaclusters.

De Gold Wild is ook tijdens de bonusronde actief en mocht je een 10x vermenigvuldiger pakken dan ontvang je nog eens twee gratis spins.

Wat vinden wij van de Star Clusters Megaclusters Gokkast?

Big Time Gaming blijft niet achteroverleunend stilzitten en timmert hard aan de weg door nieuwe innovatie game play te ontwikkelen.

Wij hebben het demospel nog niet voor je kunnen testen maar dankzij verschillende streamers hebben we kunnen ontdekken hoe het allemaal werkt.

Het nieuwe spelmechanisme is simpel maar doeltreffend en voordat je het weet probeer je uit te rekenen wat de volgende Megacluster wordt.

Waar kan je dit spel voor geld spelen?

De release datum van Start Clusters Megaclusters is 17 juni 2020 en tot die tijd zul je het even moeten doen met een video gepubliceerd door Big Time Gaming. Optioneel kun je voorlopig even Survivor Megaways van BTG spelen.

Als je op zoek bent naar een geweldig online casino met iDEAL dan willen wij je adviseren om bij een van de legale Nederlandse kansspelaanbieders te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip