Stampede
3.0/5

Stampede


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Stampede

Betsoft weet elke keer weer een origineel thema te bedenken wat betreft 3D slots. Deze keer speel je het Stampede slot met exotische dieren als symbolen op de rollen en de Afrikaanse savanne op de achtergrond. Dit spel is in 2017 uitgebracht en er zijn ondertussen betere opties op de markt. Een gokkast dat stormloopt is Stampede helaas niet.

De RTP van dit slot bedraagt 95.26% dat in feite betekend dat elke €100 dat je inzet je €95.26 terug krijgt. Staar jezelf hier niet op blind want de RTP is gebaseerd op data van tientallen duizenden spins. Een ander spel van Betsoft met 243 manieren om te winnen is The Slotfather 2.

Hoe werkt de Stampede slot?

Winnen kan op 1024 verschillende manieren en met een enkele draai kun je maximaal 769,500 munten in je zak steken. Inzetten kan vanaf €0.40 tot maximaal €200 per spin, de hoogte van de inzet is afhankelijk met welke bet level je speelt en de muntwaarde dat je instelt.

De symbolen met de beste uitbetaling zijn de olifant dat 1500x de lijninzet waard is als je er 5 van hebt,daaropvolgend is er de jachtluipaard en de arend die beiden 750x de lijninzet waard zijn.

Extra Functies van de Stampede Gokkast

Erg bijzonder zijn de extra functies niet want behalve een wild dat andere symbolen vervangt en een Double Up functie waarmee je winsten kunt verdubbelen is er alleen een free spins ronde.

Toch kunnen de gratis spins voor een verrassing zorgen want je krijgt hierbij een wild vermenigvuldiger dat tot 2x tot 3x de lijnwinst kan verhogen maar de wilds vermenigvuldigen zichzelf ook nog waardoor je tot maximaal 27x de prijs kunt pakken. Hieronder zie je het aantal gratis draaibeurten dat je met scatters kunt winnen;

  • Met drie scatters verdien je 80 munten en 8 free spins
  • Met vier scatters verdien je 200 munten en 12 free spins
  • Met vijf scatters ontvang je maar liefst 20 free spins en 800 munten

Het wild symbool komt uitsluitend voor op de rollen 2,3 en 4 en vervangt alle symbolen behalve de scatter. Tot slot heeft Stampede een Double Up gok spel, iets wat we van alle Betsoft slots gewend zijn. Het betreft een kop of munt spel waarmee je kunt gokken op een winnende combinatie.

Wat vinden wij van de Stampede Slot?

Stampede is inmiddels een achterhaald spel. Er zijn betere opties zoals het onlangs toegevoegde Bufallo Stack ‘n’ Sync van Hacksaw Gaming. Een gokkast met een heuse Stampede Reels feature.

Het basisspel van Stampede is vrij saai en wordt alleen goed gemaakt door een wildsymbool en gamble feature. De bonusronde is beduidend beter want hier is er een wild vermenigvuldiger toegevoegd. Dit spel is uitgebracht in de komkommer tijd van Betsoft. Inmiddels produceren ze als vanouds weer kwalitatief hoogwaardige slots.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip