Stampede
3.0/5

Stampede

Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Stampede

Betsoft weet elke keer weer een origineel thema te bedenken wat betreft 3D slots. Deze keer speel je een Stampede slot met exotische dieren als symbolen op de rollen en de Afrikaanse savanna op de achtergrond.

De RTP van dit slot bedraagt 95.26% dat in feite betekend dat elke €100 dat je inzet je €95.26 terug krijgt maar staar je hier niet op blind want de RTP is gebaseerd op data van tientallen duizenden spins. Een ander spel van Betsoft met 243 manieren om te winnen is The Slotfather 2.

Hoe werkt de Stampede slot?

Winnen kan op 1024 verschillende manieren en met een enkele draai kun je maximaal 769,500 munten in je zak steken. Inzetten kan vanaf €0.40 tot maximaal €200 per spin, de hoogte van de inzet is afhankelijk met welke bet level je speelt en de muntwaarde dat je instelt.

De symbolen met de beste uitbetaling zijn de olifant dat 1500x de lijninzet waard is als je er 5 van hebt,daaropvolgend is er de jachtluipaard en de arend die beiden 750x de lijninzet waard zijn.

Extra Functies van de Stampede Gokkast

Erg bijzonder zijn de extra functies niet want behalve een wild dat andere symbolen vervangt en een Double Up functie waarmee je winsten kunt verdubbelen is er alleen een free spins ronde.

Toch kunnen de gratis spins voor een verrassing zorgen want je krijgt hierbij een wild vermenigvuldiger dat tot 2x tot 3x de lijnwinst kan verhogen maar de wilds vermenigvuldigen zichzelf ook nog waardoor je tot maximaal 27x de prijs kunt pakken. Hieronder zie je het aantal gratis draaibeurten dat je met scatters kunt winnen;

  • Met drie scatters verdien je 80 munten en 8 free spins
  • Met vier scatters verdien je 200 munten en 12 free spins
  • Met vijf scatters ontvang je maar liefst 20 free spins en 800 munten

Het wild symbool komt uitsluitend voor op de rollen 2,3 en 4 en vervangt alle symbolen behalve de scatter. Tot slot heeft Stampede een Double Up gok spel, iets wat we van alle Betsoft slots gewend zijn. Het betreft een kop of munt spel waarmee je kunt gokken op een winnende combinatie.

BetCity
4,8 rating
4.8/5
© Copyright 2022 Gokkasten Stip