Spinions Xmas Party
3.0/5

Spinions Xmas Party


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Spinions Xmas Party

De Quickspin Spinions zijn weer terug! In 2016 heeft deze spelontwikkelaar de gokkast Spinions Beach Party uitgebracht en om kerst te vieren in 2021 kun je nu genieten van Spinions Xmas Party. Het lijkt erop dat dit spel een kloon is van zijn voorganger maar dan uiteraard met een besneeuwd kerst thema.

Je kunt profiteren van extra features zoals sticky wild respins en een gratis spins bonusspel. Dit spel wordt gespeeld in een winter wonderland waar de vrolijke Spinions kerstmis vieren. De gele rakkers zijn gebaseerd op de computeranimatiefilm Minions. Ondertussen kun je tijdens het spelen genieten van een vrolijk kerstdeuntje.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,05% en de variantie is hoog. De maximale winst dat je kunt behalen valt wel een beetje tegen, dat is slechts 1.876x de inzet. Als je met een maximale inzet speelt kun je dus hooguit 187.600 winnen.

Werking van de Spinions Xmas Party Gokkast

Spinions Xmas Party heeft een winterse speelveld met vijf rollen, drie rijen en vijfentwintig vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 0,10 tot maximaal 100 per draai. De symbolen met de laagste waarde zijn de kaarten 10, J, Q, K en A. Hiermee pak je bij vijf van dezelfde soort 2,4x de inzet. Een hogere waarde is toegekend aan de peperkoek mannetjes, kerstballen, geroosterde kalkoen, klokken en een fles champagne. Hiermee pak je bij vijf van dezelfde soort 5x tot 8x de inzet.

De Spinion wild symbolen spelen een belangrijke rol want die leveren niet alleen een prijs op van 20x de inzet als je er vijf van hebt maar zorgen ook voor extra features tijdens het basisspel en de free spins bonus. Zodra je een winstcombinatie draait staan de vrolijke spinions je toe te juichen.

Sticky Wild Respins

Zodra je twee of meer Spinion Wilds op de rollen weet te landen dan wordt de Sticky Wild Respin feature geactiveerd. De wilds worden nu vastgezet op de rollen en je krijgt een respin. Als het lukt om nog een wild te draaien dan wordt ook dit wild vastgezet en krijg je wederom een nieuwe draaibeurt.

Deze feature blijft actief totdat je geen nieuwe wilds meer erbij weet te draaien. Een speelveld vol met wilds levert dus een mooie geldprijs op.

De Gratis Spins Bonus

Om de free spins bonus van Spinions Xmas Party te spelen zul je drie bonus scatters moeten landen. De bonus symbolen komen alleen voor op de rollen 1, 3 en 5. Je ontvangt tien gratis spins en tijdens de bonus blijven de Spinion Wilds tot het einde van de bonusronde plakken op de rollen. Helaas is de sticky wild respins feature niet actief.

Wat is onze beoordeling van de Spinions Xmas Party Gokkast?

Het kerst thema is hartstikke leuk en het Spinions winter wonderland landschap geeft je een warm kerstgevoel. Als je op zoek bent naar een slot dat hoge uitbetalingen kan opleveren dan kun je Spinions Xmas Party beter overslaan. Wat dat betreft is het goed dat wij je hier het gratis demospel kunnen aanbieden.

De gratis spins bonus had wat ons betreft iets beter gemogen. Zo had de respins functie of een vermenigvuldiger toegevoegd kunnen worden. Als je liever een kerst gokkast speelt dat een hogere uitbetaling kan opleveren dan adviseren wij je om Santa’s Stack van Relax gaming of Scrooge Megaways van iSoftBet uit te proberen.

Als je Spinions Xmas Party alsnog voor geld wilt spelen dan is ons advies om een maximaal budget aan dit slot toe te kennen.

Pluspunten
  • Vrolijk en goed uitgevoerd kerst thema
  • Sticky Wild Respins feature
  • Gratis spins bonus met locked wilds
Minpunten
  • De maximale winst is te laag
  • Door de hoge volatiliteit kan het even duren totdat je de bonusronde bereikt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip