Spin Sorceress
3.0/5

Spin Sorceress


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Spin Sorceress

De Spin Sorceress is een van de nieuwe NYX Interactive slots met een winters thema waarbij magische krachten van pas komen. Het spel bestaat uit 5 wheels (rollen) en je kunt op 243 manieren een winnende combinatie draaien. Het thema valt te vergelijken met de Moon Shadow gokkast van Barcrest.

De SuperBet optie maakt deze speelautomaat nog spannender om te spelen doordat je via een verhoogde inzet vermenigvuldigers tot maximaal 50 keer de lijninzet kunt activeren. De overige extra features zijn de Sorceress Wild Reels en Free Spins die je via de scatter kunt krijgen.

De inzetmogelijkheden zijn 25 eurocent per beurt tot maximaal 100 euro per beurt maar dat is zonder gebruik te maken van de SuperBet functie. De hoogste inzet gecombineerd met de SuperBet bedraagt 1000 euro per speelronde, een bedrag dat eigenlijk alleen beschikbaar is voor de high limit slots spelers. Het theoretische uitkeringspercentage is 94,62% en de volatiliteit is hoog.

Spelverloop van Spin Sorceress

Het spelen van Spin Sorceress verloopt gelukkig eenvoudig en dankzij het winterse thema krijg je toch nog een beetje een winters gevoel tijdens deze (tot dusver) te warme winter. Dit spel heeft vijf tollen, drie rijen en er zijn 243 manieren om te winnen.

Alle instellingen zijn in één oogopslag in te zien, zo kun je de volume van het geluid instellen, informatie van het spel inzien en de hoogte van de lijninzet instellen. Als je geen zin hebt om elke keer op Spin te klikken dan kun je gebruik maken van de Auto Play knop.

De symbolen op de rollen bestaan uit kristallen, een glazen bol, een wolf en letters. De Super Bet knop geeft je vier opties om de vermenigvuldiger tijdens wilds te verhogen maar houd er rekening mee dat de inzet aanzienlijk verhoogt wordt. Wij adviseren je om bij een goed en betrouwbaar online casino Spin Sorceress voor geld te spelen.

Scatter en Wild

Het wildsymbool komt alleen op de reels 2, 3 en 4 voor en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Zodra de Sorceress tevoorschijn komt wordt er minstens één rol op de rollen 2, 3 en 4 omgetoverd wordt tot Wild Reel.

De scatter zorgt voor 10 gratis games, speelrondes waarbij elke beurt de Sorceress haar magische krachten gebruikt om minstens één wheel tot Wild om te toveren. Een speciale bonusronde ontbreekt maar dat wordt goed gemaakt door de SuperBet functie. 

Wat is onze beoordeling van de Spin Sorceress Gokkast?

De Spin Sorceress gokkast zal voornamelijk liefhebbers van magie aanspreken. Hoewel de Super Bet optie een behoorlijke multiplier van maximaal 50x toevoegt is er verder eigenlijk weinig bijzonders. Waar het echt aan schort is de lage RTP, wat dat betreft kun je beter op een andere gokkast voor geld spelen.

Je kunt hier intussen gratis genieten van dit spel. Ons advies is om ook eens Dragons and Magic van Stakelogic of Rabbit in the Hat van Microgaming uit te proberen.

Pluspunten
  • Super Bet optie met vermenigvuldigers tot 50x
  • Gratis spins bonus
Minpunten
  • De RTP is veel te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip