Space Wars
4.0/5

Space Wars


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Space Wars

Space Wars lijkt in het eerste oogopslag een beetje op het oude arcade spelletje Space Invaders, alleen kun je zodra je voor echt geld gaat spelen met Space Wars leuke geldprijzen winnen.

Met maar liefst veertig winlijnen, vijf rollen en vier rijen zijn er voldoende winstmogelijkheden met het spelen van dit spel. Het thema van dit spel staat in het teken van een ruimte oorlog tussen vijf verschillende buitenaardse beschavingen.

Zoals Je gewend bent van de meeste Net Entertainment spellen zijn er bij Space Wars ook voldoende speciale spelelementen waaronder een wild symbool, een stacked wild en de cloning pod re-spins. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,8% en de variantie is hoog.

Hoe werkt de Space Wars Gokkast?

Het spel doet ook een beetje denken aan het videoslot Elements, een ander fantastische NetEnt casino slot. Wat het speelveld betreft heb je te maken met vijf rollen, vier rijen en 40 vaste lijnen. Je kunt dit spel al met een inzet van één eurocent per draai aan de rollen spelen tot maximaal 200 euro per draai aan de rollen.

slot features

De premium symbolen bestaan uit een rode kristal en verschillende (grotere) buitenaardse wezens waarmee je een bedrag van ongeveer 3x tot 25x de inzet kunt winnen als je vijf van dezelfde soort weet te landen. De kleinere wezens leveren iets minder op, vijf van dezelfde mini buitenaardse wezens is goed voor een uitbetaling van 1x tot 1,5x de inzet.

Het stacked wild symbool is een wild symbool dat op elkaar gestapeld wordt zodat jij nog meer kans op winst maakt. Het wild symbool komt uitsluitend op de tweede en vierde rol voor en neemt dus de gehele rol in beslag.

Space Wars Features

Zoals al aangegeven heeft Space Wars een aantal leuke spelelementen waarmee je zomaar in de prijzen kunt vallen. De belangrijkste features zijn als volgt;

  • Stacked Wild Symbool
  • Cloning Pod Re-Spins

Met de Cloning Pod re-spins kun je na het behalen van een winnende combinatie een gratis re-spin spelen. Het is een goede plaatsvervanger voor de free spins bonus want na elke lijnwinst heb je een extra draaibeurt te pakken.

Wat vinden wij van de Space Wars Gokkast?

Hoewel dit spel in 2013 is uitgebracht en aan het rijtje met oudere speelautomaten van NetEnt kan worden toegevoegd is het nog steeds een bijzonder leuk slot om te spelen. De combinatie van respins en stacked wilds is leuk bedacht en kan bijzonder lucratief uitpakken. Je kunt met dit spel maximaal 400.000 munten winnen!

Je kunt Space Wars hier in elk geval lekker gratis uitproberen. Een andere aanrader is Planet Fortune, een video slot ontwikkeld door Play ‘N Go. Als je van plan bent om voor geld te gokken dan is ons advies om alleen bij Nederlandse goksites met een kansspelvergunning te spelen.

Pluspunten
  • Een leuk thema
  • Eenvoudig om te spelen
  • Met een beetje geluk kan je mooie prijzen winnen
Minpunten
  • Er is geen bonusronde
  • Je ontvangt slechts één respin met de Cloning Pod feature
© Copyright 2023 Gokkasten Stip