Space Wars 2 Powerpoints
4.0/5

Space Wars 2 Powerpoints


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Space Wars 2 Powerpoints

Met NetEnt’s Space Wars 2 Powerpoints gokkast keren de schattige aliens uit het eerste deel weer terug. Via het thema worden we meegevoerd naar een ander sterrenstelsel. Op de achtergrond zien we een planeet en een asteroïdengordel terwijl op de rollen symbolen van buitenaardse wezens verschijnen. Op grafisch vlak is er een groot verschil vergeleken met de originele Space Wars gokkast. De buitenaardse wezens zijn nu geanimeerd en in plaats van vaste lijnen wordt het Avalanche mechanisme in gebruik genomen.

NetEnt heeft een behoorlijk aantal features toegevoegd. Het Avalanche mechanisme staat centraal, hiermee kunnen cascades aan lijnwinsten ontstaan. Er is een free spins bonusronde waarmee je powerpoints kunt verzamelen. De overige features worden verderop in onze review uitvoerig besproken. Dit spel is speelbaar op een smartphone, tablet en Desktop PC zodat je niet alleen thuis maar ook onderweg kunt genieten.

Het uitbetalingspercentage komt met 96,05% net boven het gemiddelde uit. De volatiliteit is hoog en de maximale winst is 10.020x de inzet.

Space Wars 2 Powerpoints Specificaties

SoftwareNetEnt
Release Datum30/06/2022
RTP96,05%
VariantieHoog
WinlijnenAvalanche mechanisme
Rollen6
Rijen6
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€100
Maximale winst10.020x de inzet

Hoe werkt Space Wars 2 Powerpoints?

het speelveld van Space Wars 2 Powerpoints bestaat uit zes rollen, zes rijen en maakt gebruik van het Avalanche mechanisme. Winnen doe je door minstens drie dezelfde symbolen die elkaar verticaal of horizontaal aangrenzen te landen. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk powerpoints te verzamelen waarmee je extra features of de free spins bonusronde kunt activeren.

De vijf kleurrijke planeten (of rotsen) zijn niet zoveel waard. Deze worden opgevolgd door de vijf schatting wezentjes die een medium waarde hebben. Het rode kristal telt als premium symbool. De maximale winstcombinatie bestaat uit 8 symbolen van dezelfde soort. Zodra je een winnende combinatie hebt gedraaid worden de symbolen van de winstcombinatie verwijderd waarna er nieuwe symbolen voor in de plaats vallen. Zodoende ontstaan er cascades en kan je tegelijkertijd powerpoints opsparen waarmee de winst vermenigvuldiger wordt verhoogt. Let er wel op dat de powerpoints na elke draai tijdens het basisspel worden gereset.

Een winstcombinatie met drie dezelfde symbolen levert een wildsymbool op. Tijdens de free spins bonus kan hier ook nog een multiplier van x2 tot x25 aan gekoppeld worden. Als een wildsymbool tijdens de bonusronde deel uitmaakt van een winnende combinatie wordt het aantal powerpoints vermenigvuldigt.

Column/Row Blaster

Met een winnende combinatie met vier dezelfde symbolen zowel horizontaal als verticaal wordt de column/row blaster feature actief. Hiermee worden alle symbolen (behalve wilds en feature symbolen) van de rol of rij verwijderd. Als beloning ontvang je extra powerpoints waarmee de winst vermenigvuldiger wordt opgeschroefd.

Zapper

Als je met vijf of zes dezelfde symbolen wint wordt de Zapper feature actief. Er wordt nu een nieuwe zapper symbool toegevoegd. Hiermee worden er 1 tot 4 symbolen verwijderd met een winstcombinatie van vijf symbolen en 3 tot 4 bij een combinatie met zes.

Bomb

De bomb feature wordt actief zodra je zowel horizontaal als verticaal winst pakt. De bom ontploft en zorgt ervoor dat alle omliggende symbolen vernietigd worden. Hiermee worden er weer extra powerpoints toegekend.

Combos

Zodra symbolen van bovengenoemde features naast elkaar landen dan wordt een combinatie van de features toegekend. Het gaat om de volgende combinaties;

  • Combo 1: wordt actief zodra je een bom en column/row blaster symbool naast elkaar weet te landen. Nu worden er drie symbolen van drie rollen of rijen verwijderd.
  • Combo 2: met een bom naast een zapper symbool wordt combo 2 actief. Hiermee veranderen er 1 tot 3 symbolen in bom symbolen.
  • Combo 3: een zapper met een column/row blaster zorgt ervoor er 1 tot 3 symbolen in blaster symbolen veranderen.

Space Wars 2 Free Spins

Om de gratis spins bonus te bereiken heb je minstens 1.000 powerpoints nodig. De hoeveelheid spins dat je krijgt toegekend is afhankelijk van het aantal powerpoints dat je hebt. Het speelveld wordt nu aangepast naar een 8×6 formaat zodat je nog eenvoudiger winstcombinaties kunt landen. Een voordeel van het bonusspel is dat de powerpoints niet tussendoor worden gereset.

Je ontvangt extra spins zodra je 1400, 2800, 4200, 5600, 7000 en 8400 powerpoints hebt opgespaard. Je kunt tijdens het demospel de bonusronde kopen om uit te proberen. Zodra je voor geld speelt kun je helaas geen gebruik van de bonus koop optie maken.

Conclusie van Space Wars 2 Powerpoints

Met Space Wars 2 Powerpoints heeft NetEnt een volwaardige opvolger van het oude slot weten te maken. De graphics zijn flink verbeterd en het aantal features tijdens het basisspel en het bonusspel zijn aanzienlijk opgeschroefd. Als je de review zo naleest lijkt het een ingewikkeld spel maar dat valt reuze mee. Het is beter om even het demospel te spelen zodat je een beter beeld van de werking van dit spel krijgt. Tijdens onze testsessie lukte het verschillende keren om combinaties te landen.

Een voordeel van dit type videoslots is dat je jezelf tijdens het basisspel niet snel zult vervelen. Er gebeurt van alles en met voldoende powerpoints ga je dus door naar het bonusspel. Probeer hierboven maar alvast het demospel uit.

Pluspunten
  • Vervolg van Space Wars maar nu met Avalanches
  • Volop features tijdens het basisspel
  • Spaar powerpoints op om features te ontgrendelen
  • Gratis spins bonusspel met oplopende vermenigvuldiger
Minpunten
  • Niet echt geschikt voor beginnende spelers
© Copyright 2023 Gokkasten Stip