Space Miners
5.0/5

Space Miners


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Space Miners

Het aantal manieren om te winnen groeit gestaag door dankzij nieuwe slots als Space Miners van Relax Gaming. Met een thema over het mijnen van asteroïden en tot wel 1 miljoen ways to win is het zeker de moeite waard om Space Miners uit te proberen. De mijnende ruimtewezens hebben wat weg van de kleine rakkers uit Reactoonz. Op visueel vlak is het dan ook genieten geblazen.

Dit slot is voorzien van Power Up features en een gratis spins bonus. Het speelveld bestaat standaard uit een raster van 6×3 symbolen dat na elke winnende combinatie wordt uitgebreid. In de basis zijn er slechts 729 manieren om te winnen maar dat aantal kan uiteindelijk oplopen tot wel een miljoen ways to win. Waar mogelijk kun je de bonusronde kopen maar daar kun je verderop in onze review meer over lezen.

Dit spel heeft een vaste RTP waarde van 96,47% gekoppeld aan een hoge variantie. De maximale uitbetaling met een enkele draai is 50.000x de inzet.

Werking van de Space Miners Gokkast

Zodra je de Space Miners gokkast opent dan zie je dat het speelveld op een asteroïde is geplaatst. Aanvankelijk speel je op een raster van 6×3 symbolen maar dat wordt snel uitgebreid zodra je winstcombinaties weet te landen. Het spelmechanisme is vergelijkbaar met de Cluster Tumble slot. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €20 per draai.

Tijdens het spelen ben je in feite aan het mijnen naar mineralen. Na een winstcombinatie worden krijg je een respin en worden aangrenzende blokken vernietigd. Zodoende wordt het speelveld groter en neemt het aantal manieren om te winnen alsmaar toe. Zo wordt het mogelijk om tijdens het basisspel een gigantisch bedrag winnen.

Wat uitbetalingen aangaat heb je een winstcombinatie te pakken zodra je een cluster van drie dezelfde symbolen weet te landen. Edelstenen zijn het minste waard en bij een cluster van zes van dezelfde soort pak je een bedrag van 0,4x de inzet. De mijnende aliens zijn iets meer waard. Een cluster van zes dezelfde aliens is goed voor 0,6x tot 5x de inzet.

Een doosje met kristallen telt als wild en dit symbool vervangt alle andere symbolen om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen. Bovendien verspreidt het wild zich over de rollen waarop het landt.

Power Up Features

Wat opvalt tijdens het spelen zijn de Power Up symbolen. Dit zijn horizontale en verticale pijlen, kruisjes en een 3×3 stip. Als je deze blokken weet te vernietigen dan ontgrendel je de bijbehorende feature. De features zijn als volgt;

  • Horizontale pijlen: vernietigd alle blokken in een horizontale lijn
  • Verticale pijlen: alle verticale blokken in dezelfde rij worden vernietigd
  • Kruis: vernietigd blokken zowel in een horizontale en verticale lijn
  • 3×3: alle aangrenzende blokken tot 3×3 worden vernietigd

Gratis spins bonus

Tijdens het spelen kun je de bonussymbolen in de vorm van ruimteschepen opsparen. Als het lukt om gedurende één speelronde drie ruimteschepen op te sparen dan ontvang je 6 gratis spins. Elke extra ruimteschip is goed voor 2 extra spins. Als je tijdens het bonusspel extra bonussymbolen weet te landen dan ontvang je één extra spin.

De gratis spins bonusronde is vergelijkbaar met het reguliere spel. Er is echter één verschil. De blokken worden nu niet gereset tijdens de volgende spin waardoor het eenvoudiger wordt om een miljoen manieren om te winnen te ontgrendelen.

Optioneel kun je de bonusronde kopen (waar mogelijk) voor 100x de inzet. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de RTP wordt opgeschroefd naar 97,14%.

Wat vinden wij van de Space Miners Slot?

Space Miners is een waanzinnig leuk slot om te spelen. De bonusronde is een leuk extraatje waarmee het eenvoudiger wordt om het aantal manieren om te winnen uit te breiden maar het basisspel is ook bijzonder spannend. Tijdens het testen van het demospel hebben wij dan ook alle blokken uit het speelveld kunnen ruimen.

De winstpotentie van 50.000x de inzet is vergelijkbaar met Jammin’ Jars 2 en de fun factor is vrijwel hetzelfde. Het spelmechanisme is overgenomen van Cluster Tumble en de ruimtewezens hebben wat weg van de kleine rakkers uit Reactoonz. Probeer hier het gratis demospel maar alvast. Vanaf 8 februari kun je dit spel bij verschillende legale online goksites spelen.

Pluspunten
  • Tot maximaal 1 miljoen manieren om te winnen
  • Winstpotentie van 50.000x de inzet
  • Power Up features waarmee je het speelveld kunt ruimen
  • De optie om de bonusronde te kopen
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip