Slotfather 2
4.0/5

Slotfather 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Slotfather 2

De gangster van de slotmachines is er weer en hoe! De naam The Slotfather herken je vast wel en nu is er met The Slotfather 2 een opvolger van deze spannende 3D gokkast.

Dit keer is het een gokkast met vijf rollen, drie rijen en 243 manieren om te winnen. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,60%.

Betsoft heeft alles uit de kast gehaald om haar spelers een nog betere versie van dit gangster slot te leveren en dat is goed gelukt. Er zijn veel extra functies ingebakken zoals free spins, een gangster bonus en een gangster feature.

Hoe werkt de Slot Father Part 2 Gokkast?

Winnende combinaties worden met Slotfather 2 van links naar rechts berekend en de meeste munten die je kunt winnen tijdens het basisspel is een winnende combinatie met 5 symbolen van de slotfather.

Het symbool met de hoogste uitbetaling is die van de maffia baas, duidelijk te herkenbaar aan zijn gangsterhoed en zonnebril en is goed voor 12x de lijninzet. Daarna kun je met de speeltafel met speelkaarten symbool tot 8x de lijnwinst pakken.

Het wild symbool is een geldkoffer en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter (vrachtwagen) en is ind e basis alleen actief op de rollen 2 en 4 terwijl dit tijdens free spins op de rollen 2, 3, 4 en 5 geactiveerd wordt.

De scatter is dus het symbool van een vrachtwagen waarmee je bij 5 tot wel 20 free spins kunt verdienen.

The Slotfather Free Spins Bonus

Met drie of meer scatters ontvang je free spins en dat zijn er minimaal 8 tot maximaal 20. Zodra de free spins ronde voorbij is ontvang je ook nog een extra geldbedrag in de vorm van een big boss bonus waarmee je direct extra credits kunt winnen..

Alle prijzen tijdens de free spins worden verdubbeld  en draai je slechts twee scatters dan verdien je een geldbedrag.

De bonus features

De gangster bonus maakt de Slotfather 2 extra spannend want drie gangster symbolen in het zicht maakt de ganster feature actief en heb je er twee dan zorgt dit voor een re-spin waarbij de twee gangster symbolen blijven staan.

Bereik je uiteindelijk de gangster feature dan krijg je jouw deel van de buit toegewezen. Je dient een keuze te maken uit verschillende enveloppen totdat je het envelop met collect prize in handen hebt.

Wat vinden wij van The SlotFather 2?

Vergeleken met het eerste deel van The SlotFather is het Betsoft goed gelukt om met deel 2 een betere versie te ontwikkelen. Helaas lijkt Betsoft te zijn gestopt met het ontwikkelen van dit soort 3D slots en dat vinden wij erg jammer.

Liefhebbers van films zoals The Godfather en Scarface zullen ongetwijfeld veel plezier beleven met het spelen van The Slotfather 2!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip