Skulls of Legend
4.0/5

Skulls of Legend


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Skulls of Legend

Skulls of Legend is een 3D video slot aangedreven door iSoftBet software met vijf rollen, drie rijen en 30 winstlijnen. Dit keer betreft het een thema met boekaniers op een piratenschip waarbij je vooral op het wild symbool moet letten want deze kan je opsparen en zodra je er vier hebt opgespaard klapt het wild symbool uit over de gehele rol en blijft deze als plakkend symbool op de rol vast staan.

Het piratenschip telt als scatter waarmee je vier verschillende free spins rondes kunt verdienen. Vooral de Rhum Barrel free spins modus is top want hier ontvang je tot 5 wild symbolen die voor drie speelrondes blijven staan.

Hoe werkt de Skulls of Legend 3D Gokkast?

De plank lopen kan met Skulls of Legend al vanaf €0,30 tot maximaal €30 per draai. De symbolen staan duidelijk in beeld vanwege de donkere achtergrond van de horizon waardoor je jezelf op een piratenschip waant.

Met drie of meer piratenschip symbolen ga je door naar de bonusronde waar je een van de vier free spins bonusrondes kunt winnen. Een enkele wildsymbool tijdens het basisspel wordt onderaan de rol toegevoegd en zodra je vier wilds hebt verzameld klapt de wild uit en blijft het voor vier beurten plakken op de rol (sticky extended wild).

Vier free spins bonusrondes

Er zijn vier verschillende free spins rondes te verdienen met drie of meer scatters, wij hebben ze hieronder op een rij gezet;

  • Compass Free Spin: Hier ontvang je 10 spins met de kans dat er op de middelste rol een wild voorkomt waarbij de symbolen in de richting van het kompas ook wild kunnen worden
  • No Quarter Free Spin: 15 gratis spins waarbij de bemanning met aan een touw naar benden kunnen glijden en daarmee een complete rol wild maken
  • Storm Free Spins: 14 gratis spins tijdens een storm en als je een draaibeurt geen winst hebt worden de symbolen opnieuw gerangschikt zodat er een winnende combinatie ontstaat
  • Rhum Barrel Free Spins: Dit is de beste bonusronde want je krijgt slechts 7 gratis spin maar hier kunnen 2 tot 5 symbolen wild symbolen worden die blijven plakken voor 3 rondes.

Ondanks dat er tal van andere slots met een piraten thema te spelen zijn zoals NetEnt’s Hooks Heroes laat iSoftBet met dit spel zien dat er dankzij innovatieve ideeën zat ruimte is voor nieuwe piraten slots.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip