Silverback Gold
4.0/5

Silverback Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Silverback Gold

Silverback Gold van NEtEnt is de opvolger van de Gorilla Kingdom gokkast. Dit spel laat zien dat NetEnt goed heeft geluisterd naar de feedback van Gorrila Kingdom waardoor met name de winstpotentie enorm is verhoogd. Hoewel het thema vrijwel hetzelfde is zijn er tal van verbeteringen aangebracht. Als je de nieuwe features wilt ontdekken dan moet je snel verder lezen.

Je keert met dit thema weer terug naar de jungle waar de dieren uit de jungle zorgen voor 1024 manieren om te winnen. Silverback Gold heeft ook een bonus buy feature maar daar kun je bij de legale goksites helaas geen gebruik van maken. Dit spel heeft een drietal features waaronder de Silverback Attack, een Silverback bonusspel en de mogelijkheid om tokens op te sparen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,1% hetzelfde als de voorganger maar de variantie is van medium naar hoog opgeschroefd. De maximale winst is 45.000x de inzet!

Werking van de Silverback Gold Gokkast

Het speelveld van Silverback Gold bestaat uit vijf rollen, vier rijen met 1024 ways to win. Voor geld spelen kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai. Een winstcombinatie ontstaat zodra je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op de rollen weet te landen. Een uitzondering is echter het Gorilla symbool waarvan je er slechts twee nodig hebt voor een uitbetaling.

mini bonusspel

Wat symbolen betreft moet je het vooral van de Gorilla’s hebben. Een reguliere Gorilla is goed voor 4x de inzet terwijl een gouden Gorilla 8x de inzet oplevert als je er vijf van hebt. Vogels, slangen, krokodillen en luipaard symbolen zorgen voor een uitbetaling van 2,5x tot 3x de inzet. Kaartsymbolen zijn zoals gebruikelijk het minste waard, hiermee pak je slechts x tot 1,5x de inzet. Nu lijken de uitbetalingen van Silverback Gold niet hoog maar dankzij de extra features wordt je in de watten gelegd.

Het symbool van een zonsondergang telt als wild en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Wilds tijdens de gratis spins bonus zijn bovendien voorzien van een multiplier.

Silverback Attack Feature

Zowel tijdens het basisspel als de free spins bonus kan de Silverback Attack feature op elk willekeurig moment geactiveerd worden. Eenmaal actief worden er zes tot twintig gorilla’s aan de draaiende rollen toegevoegd zodat je kans maakt op een forse uitbetaling. Als je tijdens de free spins bonus de gorilla symbolen hebt weten op te waarderen dan worden tijdens deze feature uitsluitend gouden gorilla’s aan de rollen toegevoegd.

Mini Bonusspel

Wanneer je drie of meer scatters weet te landen dan gaat het bonusspel van start. Afhankelijk van het aantal scatters dat je hebt gedraaid ontvang je 10, 15 of 20 gratis spins. Voordat je aan de free spins bonus begint speel je eerst een soort Silverback Gold mini bonusspel. De scatters worden op de rollen vastgehouden en je kunt nu uitsluitend token symbolen landen.

Je krijgt nu drie respins en de token symbolen zijn voorzien van een vaste waarde. Elke keer dat je een token draait wordt de respins teller weer teruggezet naar 3. Aan het einde van dit mini bonusspel wordt de waarde van de token bij elkaar opgeteld. De maximale waarde van de token is 300 en deze kun je gebruiken tijdens de free spins bonus.

De Gratis Spins Bonus

Tijdens de gratis spins bonus van Silverback Gold worden de tokens die je hebt verzameld aan de collect meter toegevoegd. Via de tokens kun je de volgende symbolen opwaarderen naar de premium gorilla symbolen;

  • 30 tokens: hiermee kun je het krokodil symbool opwaarderen
  • 60 tokens: levert een opwaardering van het luipaard symbool op
  • 120 tokens: zorgt ervoor dat je het slang symbool kunt opwaarderen
  • 200 tokens: de vogel opwaarderen
  • 300 tokens: hiermee kun je reguliere gorilla’s naar gouden gorilla’s opwaarderen
gratis spins bonus

Zodra je 300 tokens hebt verzameld worden de gorilla symbolen automatisch opgewaardeerd. wild symbolen vallen nu trouwens uitsluitend in combinatie met een multiplier van x2 tot x3. Als je meerdere wilds weet te landen dan worden de vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld. Twee of meer scatters zorgen voor 3 tot maximaal 20 extra spins!

Wat is onze beoordeling van de Silverback Gold Gokkast?

Vergeleken met Gorilla Kingdom biedt Silverback Gold veel meer features tijdens het gratis bonusspel. Een voordeel in de basis is dat er nu ook wild symbolen zijn. De Silverback Attack feature kan zowel tijdens de basis als bonusspel actief worden en met een beetje geluk pak je het maximaal aantal premium symbolen.

Als je eenmaal de bonusronde bereikt wordt het echt spannend. De mini bonus is van belang de tokens die je hier weet te verzamelen ontgrendelen gorilla symbolen tijdens de free spins. Des te meer symbolen je met tokens weet te ontgrendelen des de hoger de kans op een forse uitbetaling. Als je twee of meer scatters weet te landen ontvang je extra gratis spins. Speel je liever een jackpot variant of zelfs een megaways variant dan kunnen wij je Epic Ape 2 van Playtech en Gorilla Gold Megaways van Blueprint aanbevelen.

Pluspunten
  • Wilds en Silverback Attack feature tijdens het basisspel
  • Verdien tokens met een mini bonus game
  • Waanzinnig spannende gratis spins bonus waarbij je symbolen kunt opwaarderen
  • Maak kans op maximaal 45.000x de inzet.
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip